“Dare to Dream” το σύνθημα της Eurovision 2019

Διακόσιες μέρες πριν τον Μεγάλο Τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, οι διοργανωτές αποκάλυψαν το φετινο σύνθημα: Dear to Dream (Τόλμησε να Ονειρευτείς)

Το ιδιαίτερο αυτό σλόγκαν ανακοινώθηκε από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Διαγωνισμό της Eurovision, Jon Ola Sand, ο οποίος εξήγησε, μετά από συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, για την επερχόμενη διοργάνωση, τη δημιουργική αφήγηση πίσω από αυτή την επιλογή.

Συμπερίληψη, Πολυμορφία, Ενότητα.

Το σύνθημα αυτό συμβολίζει όσα έχουν να κάνουν με τον Διαγωνισμό της Eurovision. Πρόκειται για την ένταξη. Πρόκειται για την πολυμορφία. Πρόκειται για την ενότητα. Το να είσαι πάνω σε αυτή τη σκηνή, τολμώντας να ονειρευτείς, μπορείς και να κερδίσεις τη Eurovision. Να είσαι αρκετά γενναίος, να είσαι αρκετά σίγουρος, να στέκεσαι και να τραγουδάς σε ένα παγκόσμιο κοινό, είναι κάτι το οποίο αξίζει να ονειρευτείς. Αυτό ακριβώς έκανε η Netta πέρυσι όταν εμφανίστηκε στη Λισαβόνα. Ανεβηκε στη σκηνή με το όνειρο να φέρει τη Eurovision πίσω στο Ισραήλ. Και το κατάφερε. Τον επόμενο Μάιο, στο Τελ Αβίβ, θα γιορτάσουμε τις αξιες αυτού του Διαγωνισμού και θα το κάνουμε εδώ, μαζί με τη βοήθεια του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΚΑΝ και με ολόκληρη την ομάδα του Ισραήλ.

Το logo που υποστηρίζει το σύνθημα και το μήνυμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί αργότερα, με την ανακοίνωση των χωρών που θα συμμετάσχουν επίσημα στο Τελ Αβίβ.

Κάθε χρόνο, το σύνθημα επιλέγεται από τον εκάστοτε ραδιοτηλεοπτικό φορέα και είναι μια από τις πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες πτυχές του Διαγωνισμού. Χρησιμοποιείται ως δημιουργικό υπόβαθρο για την οπτική ταυτότητα της διοργάνωσης, τη σκηνή, τα postcards και τα interval acts.

Περιμένουμε κι εσάς να ονειρευτείτε και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας για το φετινό σύνθημα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *