Demy: Θα ξανασυμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision;

Στονυχτερινό κέντρο Fantasia βρέθηκε η εκπομπή Happy Day την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου με αφορμή την πρεμιέρα του μουσικού σχήματος. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Demy και η Έλενα Τσαγκρινού έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, με τις δηλώσεις της δεύτερης να τραβούν της εντυπώσεις. Θα ήθελε η Demy να εκπροσωπήσει ξανά την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision;

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Δεν νομίζω. Συνειδητοποίησα και τώρα στην Ρωσία, για δεύτερη που το έκανα βέβαια, ότι οι διαγωνισμοί δεν είναι κάτι που αγαπάω πολύ. Με βάζουν σε μια διαδικασία να αγχώνομαι υπερβολικά”

  • Πως σου φαίνεται η συμμετοχή σου στο Fantasia;

“Εδώ κάνω κάτι άλλο. Ουσιαστικά θα είναι pop αυτό που κάνω, όπως είναι και ο ήχος μου. Θα με δείτε και σε ελληνικά τραγούδια, τουλάχιστον στα πλαίσια κάνω καλά αυτό που κάνω. Δεν θα πάω να τραγουδήσω Καζαντζίδη”

H Demy στην Eurovision

To 2017 ήταν η χρονιά που η Demy εκπροσώπησε την χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. To τραγούδι με το οποίο συμμετείχε ήταν το This Is Love χαρίζοντας στην χώρα μας την 19η θέση με 77 βαθμούς, την καλύτερη θέση που έχει λάβει τα τελευταία πέντε χρόνια. Τέλος να σημειωθεί πως η Ελλάδα βγήκε 19η και το 2015 με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το One Last Breath με 23 βαθμούς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *