Eurovision 2019: Υποβολή προσφορών για τις καρτ-ποστάλ

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Israel Hayom, αναφέρεται πως η διαδικασία υποβολής προσφορών για τις καρτ-ποστάλ του επερχόμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έχει ανοίξει, ενώ η τελευταία ημέρα υποβολής είναι η 28η Οκτωβρίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα πρέπει να κάνει εκτενή μελέτη για τους καλλιτέχνες, να επιλέξει τις κατάλληλες τοποθεσίες, ενώ παράλληλα θα είναι υπεύθυνος για το βάψιμο, την ενδυμασία και το χτένισμα.

Βασική προϋπόθεση είναι, μεταξύ άλλων, τα ανώτερα στελέχη, όπως ο σκηνοθέτης, ο creative manager και ο φωτογράφος, να έχουν εμπειρία σε τουλάχιστον 10 άλλες παραγωγές. Παράλληλα, ο παραγωγός να έχει στο βιογραφικό του τουλάχιστον 3 παραγωγές τα τελευταία τρία χρόνια, με τον ελάχιστο προϋπολογισμό τους να ανέρχεται στα 1,200,000 εκατομμύρια ευρώ (5,000,000 ILS).

Εάν το δοκιμαστικό που θα αποσταλεί εγκριθεί από το ΚΑΝ και την EBU, τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, και το κόστος τους να ανέρχεται γύρω στα 750.000 ευρώ (3,000,000 ILS).

Αξιοσημείωτο δε να αναφερθεί, είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, το κανάλι θα φτιάξει ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών με όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Τι είναι οι καρτ-ποστάλ;

Οι καρτ-ποστάλ είναι τα μικρής διάρκειας βίντεο που παρουσιάζονται λίγο πριν από κάθε εμφάνιση,τα οποία δίνουν το περιθώριο στους τεχνικούς να προετοιμάσουν την σκηνή, ενώ παράλληλα και στους εκφωνητές να δώσουν λίγες πληροφορίες για την συμμετοχή που πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές.

Οι καρτ-ποστάλ συνήθως δείχνουν τοπία της διοργανώτριας χώρας ή/και τον ίδιο τον εκπρόσωπο της χώρας να επισκέπτεται αυτά τα τοπία. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν οι φίλοι του διαγωνισμού για τις καρτ-ποστάλ τα τελευταία χρόνια, οδήγησαν τους διοργανωτές να προσπαθούν κάθε χρόνο, με κάθε ευρηματικό τρόπο, να τις παρουσιάσουν.

Επίσης, στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο Youtube, δημοσιεύονται ξεχωριστά όλες οι καρτ-ποστάλ για όσους επιθυμούν να τις δουν ξανά, με πολλούς να τις κατατάσσουν από τις λιγότερο αγαπημένες τους μέχρι και τις πιο αγαπημένες τους καρτ-ποστάλ.

Πηγή: Israel Hayom, eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *