Ελένη Φουρέιρα Tómame: Tο νέο της international hit έρχεται!

Ελένη Φουρέιρα Tómame – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο της βίντεο κλιπ
Μετά την θριαμβευτική πορεία του Fuego, το οποίο κέρδισε την δεύτερη θέση στoν φετινό διαγωνισμό της Eurovision, σειρά έχει το νέο της single. Ο λόγος για το Tómameτο οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της εκρηκτικής performer, είναι ένα dance τραγούδι με reggaeton ρυθμούς.

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να μας παρασύρει στο ρυθμό της, με το νέο ξενόγλωσσο hit της «Tómame». To νέο της τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου από την Panik Records και από σήμερα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στα ψηφιακά καταστήματα!

Tómame

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με την ομάδα των δημιουργών του «Fuego»,το οποίο συνεχίζει ακάθεκτο την άκρως επιτυχημένη του πορεία στα charts του εξωτερικού και έχει ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 40 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «Tómame», ένα χορευτικό reggaeton hit, με αγγλικό και ισπανικό στίχο και θα συνοδεύεται από ένα εξίσου «εκρηκτικό» music video, ενώ θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα και στο εξωτερικό, από την Panik Records και τη Sony Music!

Τα γυρίσματα του Tómame

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με τις οποίες ανακοινώνει στους θαυμαστές της την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το βίντεο κλιπ του Tómame. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την εκρηκτική show woman να βρίσκεται μπροστά από μια πράσινη οθόνη αλλά και σε ένα αεροδρόμιο. Τέλος σημειώνεται πως ο σκηνοθέτης του music video είναι ο Γιάννης Δημολίτσας και την χορογραφία για το Tómame έχει επιμεληθεί για ακόμη μια φορά η Chali Jennings, η σκηνοθέτης της φετινής μας ελληνικής αποστολής.

Δείτε backstage υλικό από τα γυρίσματα:

Tómame Tómame Tómame Tómame Tómame

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *