Ελένη Φουρέιρα Tómame – Μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single!

Ελένη Φουρέιρα Tómame – H  βασίλισσα της ελληνικής ποπ μας συστήνει το νέο single της, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, το οποίο είναι μια δημιουργία του Γιάννη Δημολίτσα!

Πριν από 1 μήνα η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε μέσα από το Instagram την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Λόγω δυσκολιών και μιας γρήγορης απόφασης, το τραγούδι κυκλοφόρησε σήμερα, καθώς η γνωστή show woman ήθελε να το παρουσιάσει μαζί με το music video. Δημιουργοί του Tómame είναι ο Alex Papaconstantinou και ο Teddy Sky. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιοι επιμελήθηκαν και το Fuego, το οποίο κέρδισε την 2η θέση στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε:

Με το που άκουσα το Tómame το λάτρεψα. Πρώτη φορά το άκουσα σε μορφή demo και άκουσα μόνο 30 δευτερόλεπτα και το τραγουδούσε ο Teddy. Από εκείνη την στιγμή αποφάσισα να ηχογραφήσω το τραγούδι αυτό γιατί το αγάπησα. Ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει τόσο πολύ όσο και εγώ”

Το Tómame στην κορυφή του Itunes

Με δοκιμασμένη λοιπόν ομάδα η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία και μας συστήνει το επόμενο διεθνές της single. Το νέο της τραγούδι είναι ένα χορευτικό reggaeton hit, με αγγλικό και ισπανικό στίχο. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή show woman έχει συνδυάσει αγγλικές φράσεις με ισπανικές λέξεις κάτι που μας τραβάει την προσοχή και μας κάνει να το ακούμε συνεχώς! “Hot gasolina, i love when he calls me bonita…” είναι ένα καίριο παράδειγμα του παραπάνω συνδυασμού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το Tómame έφτασε στην πρώτη θέση του ελληνικού Itunes chart μέσα σε μόλις 12 ώρες!

Ελένη Φουρέιρα Tómame

Το εντυπωσιακό music video

Ελένη Φουρέιρα Tómame: Δημιουργός του όπως προαναφέρθηκε είναι ο Γιάννης Δημολίτσας. Ο μεγάλος σκηνοθέτης έχει επιμεληθεί τα βίντεο κλιπ πολλών γνωστών καλλιτεχνών (Σάκης Ρουβάς, Δήμητρα Γαλάνη, Ninο κ.α). Χορός, πλήθος, σκοτεινά πλάνα και πολύς καπνός είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που απαρτίζουν το music video. Αξιοσημείωτο είναι το ότι έγιναν γυρίσματα και στο μετρό του Συντάγματος, σε ώρα που ο σταθμός ήταν κλειστός. Στο πλάνο αυτό εκτός από την Ελένη Φουρέιρα υπάρχουν και άλλοι συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα κουβαλώντας διάφορα αντικείμενα.

Γυρίσματα έγιναν και στο αεροδρόμιο από όσο φαίνεται σε μερικές σκηνές του κλιπ. H Ελένη Φουρέιρα επέλεξε κυρίως κόκκινα και μαύρα outifts τα οποία κλέβουν τις εντυπώσεις. Επίσης τομή στο βίντεο κλιπ είναι η σκηνή στην οποία η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει αγαλματένια μορφή, μια σκηνή που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Σημειώνεται πως επίσημος χορηγός του music video είναι η Βίκος Cola!

Ελένη Φουρέιρα Tómame

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το Tómame είναι από τα πιο ιδιαίτερα και πιο προσεγμένα project της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή για ακόμη μια φορά.

Πιστεύετε πως το Tómame θα καταφέρει να διαδεχθεί επάξια το Fuego;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *