Άγιος Μαρίνος: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του για τη Eurovision 2019

Μετά τη Ρωσία πριν από λίγο και ο Άγιος Μαρίνος, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του για την Eurovision 2019, τον Μάιο στο Τελ Αβίβ. Η επιβεβαίωση του Άγιου Μαρίνου, αφήνει πλέον μόνο τη Μολδαβία, από τις χώρες που έλαβαν μέρος φέτος στη Λισαβόνα, να μην έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον επόμενο διαγωνισμό.

Η δημόσια τηλεόραση του μικρότερου κράτους που λαμβάνει μέρος στη Eurovision, SMRTV, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

“Ο Άγιος Μαρίνος λέει ΝΑΙ και πετάει στο Τελ Αβίβ” είναι ο σχετικός τίτλος της ανακοίνωσης, χωρίς όμως να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο ανάδειξης της συμμετοχής. Ο αρχηγός της αποστολής της χώρας στο διαγωνισμό, Alessandro Capicchioni αναφέρει ότι ο Άγιος Μαρίνος θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Για το φετινό διαγωνισμό, ο Άγιος Μαρίνος σε συνεργασία με το 1in360, διοργάνωσε τον πρώτο διαδικτυακό εθνικό τελικό που υπήρξε ποτέ. Νικήτριες ήταν οι Jessika με την Jenifer Brening και το τραγούδι Who You Are, με το οποίο εκπροσώπησαν το κρατίδιο στη Λισαβόνα, καταλαμβάνοντας την 17η θέση στον δεύτερο ημιτελικό.

Λίγες ημέρες νωρίτερα οι παραγωγοί του 1in360 ανακοίνωσαν μέσα από την σελίδα τους στο Facebook ότι πιθανόν το 1in360 να επιστρέψει και τη νέα χρόνια, χωρίς όμως να διευκρινίζουν αν αυτό συμβεί για την επιλογή της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου ή για κάποια άλλη χώρα.

Αυτή θα είναι η δέκατη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στο διαγωνισμό της Eurovision, που έχει καταφέρει να προκριθεί μία μόνο φορά το 2014 με την Valentina Monetta και το Maybe, καταλαμβάνοντας την 24η θέση στον τελικό. Απολαύστε το:

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *