Αρμενία: Η Srbuhi Sargsyan ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας μόλις ανακοίνωσε την Srbuhi Sargsyan ως την εκπρόσωπο της χώρας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, μέσω απευθείας ανάθεσης.

Με την κίνηση αυτή, η Αρμενία γίνεται η πρώτη χώρα για φέτος που επίσημα ανακοινώνει την εκπροσώπησή της στον διαγωνισμό, είτε αυτό αφορά τον καλλιτέχνη ή/και το τραγούδι.

Η Srbuhi Sargsyan (γνωστή και ως Sbruk) συμμετείχε στην πρώτη εκδοχή του X-Factor της χώρας της (2010-2011), όπου και τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ενώ συμμετείχε και στο The Voice Ουκρανίας (2018), όπου και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη ξένη που συμμετείχε στο ουκρανικό talent show και έφτασε τόσο ψηλά.

Η Αρμενία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2006, πλην του 2012 όπου και αποχώρησε λόγω της πολιτικής διαμάχης που είχε με την διοργανώτρια χώρα, το Αζερμπαϊτζάν. Η χώρα έχει σημειώσει μια αξιόλογη πορεία στον διαγωνισμό με συνολικά εφτά φορές στην τελική δεκάδα (από τις 12 συμμετοχές της), ενώ μετράει ήδη 2 αποκλεισμούς – η τελευταία μόλις πέρυσι το 2018.

Πιστεύετε ότι η Αρμενία θα καταφέρει να σημειώνει την θετική της παρουσία στον θεσμό με την Srbui Sargsyan; Πείτε μας την γνώμη σας.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *