Γεωργία: Έτσι θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2019

Οιauditions για το Georgian Star έχουν ήδη ξεκινήσει στην Τιφλίδα και οι παραγωγοί του talent show Giorgi Khaburdzania και Demna Japaridze αποκάλυψαν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2019, αλλά και το τραγούδι.

Η μετάδοση του Georgian Star θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου από τη δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας. Στα live του talent show θα περάσουν δέκα διαγωνιζόμενοι, ενώ το κοινό για πρώτη φορά θα μπορεί να ψηφίζει τόσο μέσω sms, όσο και μέσα από τα social media δωρεάν και από το Messenger.

Στον τελικό θα βρεθούν τρεις ή το πολύ τέσσερις υποψήφιοι και η ανάδειξη του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ θα γίνει σε δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο θα προκύψει ο νικητής του show και στο δεύτερο γύρο το τραγούδι. Στον τελικό οι φιναλίστ θα ερμηνεύσουν καινούρια τραγούδια που θα έχουν γραφεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανοιχτή προκήρυξη της γεωργιανής δημόσιας τηλεόρασης για κατάθεση υποψήφιων τραγουδιών.

Φέτος η Γεωργία εκπροσωπήθηκε στο διαγωνισμό από το συγκρότημα Iriao, που επιλέχθηκαν με απευθείας ανάθεση. Το εθνοτζάζ συγκρότημα κατέλαβε την τελευταία θέση στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από τον τελικό του διαγωνισμού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *