Ελένη Φουρέιρα: Παρούσα στη Eurovision 2019;

Μιαπραγματικά ευχάριστη είδηση, αν ισχύει, διαβάσαμε στο TV Έθνος που κυκλοφορεί σήμερα. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανισθεί ως guest στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες, όπως αν θα τη δούμε στον τελικό ή σε κάποιο από τους ημιτελικούς, ούτε αν θα εμφανισθεί μόνη της ή μαζί με κάποιον άλλο καλλιτέχνη.

Η μεγάλη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα και του Fuego, ιδιαίτερα ανάμεσα στους fans του διαγωνισμού, φαίνεται πως ώθησαν τους διοργανωτές, στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης. Πάντως αν όντως δούμε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision 2019, θα είναι η πρώτη φορά που μια διοργανώτρια χώρα καλεί ως guest τον καλλιτέχνη που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον προηγούμενο διαγωνισμό.

Η Ελένη Φουρέιρα τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην απονομή των ισπανικών βραβείων Los 40 Music Awards, ξεσηκώνοντας το κοινό για μία ακόμα φορά, σε μία διαφορετική version του Fuego.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη Μαδρίτη η δημοφιλής Ελληνίδα καλλιτέχνης, παρέλαβε το πλατινένιο δίσκο που κατέκτησε στην Ισπανία, για τις πωλήσεις του Fuego.

Θα θέλατε να δείτε την Ελένη Φουρέιρα ξανά στη σκηνή της Eurovision έστω ως guest;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *