Ελβετία: Επιλέχθηκαν τα πέντε καλύτερα τραγούδια

Μετά από χρόνια αποτυχιών και αποκλεισμών, η Ελβετία φέτος επέλεξε ένα διαφορετικό σύστημα επιλογής της συμμετοχής της. Όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της χώρας, έχουν επιλεγεί τα πέντε καλύτερα τραγούδια και τώρα θα αρχίσει η αναζήτηση των κατάλληλων καλλιτεχνών.

Τον περασμένο Οκτώβριο η γερμανόφωνη δημόσια τηλεόραση της χώρας, SRF, είχε ανακοινώσει ότι έλαβε 420 τραγούδια για την Eurovision 2019.

Μια 100μελη κριτική επιτροπή από fans και μία ειδική 20μελή επιτροπή ειδικών αξιολόγησε τις συμμετοχές και έτσι πλέον έχουμε τα πέντε καλύτερα τραγούδια.

Πλέον, άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας ψάχνουν τους κατάλληλους ερμηνευτές για αυτά τα τραγούδια. Μετά την ηχογράφηση τους, μία ακόμα κριτική επιτροπή θα τα ακούσει και θα επιλέξει το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει την Ελβετία στο Τελ Αβίβ. Η ανακοίνωση της ελβετικής συμμετοχής θα γίνει τον Μάρτιο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Sebalter, ο τελευταίος εκπρόσωπος της Ελβετίας που την έφερε στον τελικό του διαγωνισμού το 2014, έχει καταθέσει τραγούδι, για να βρεθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision.

Μείνετε στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελβετική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *