Ελλάδα: Ετοιμάζεται η Καλομοίρα για την επιστροφή της στη Eurovision;

Σανβόμβα έπεσε η είδηση, ότι η αγαπημένη μας Καλομοίρα Σαράντη συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στις 16/11 για να συζητήσει το ενδεχόμενο της επιστροφής της στη σκηνή της Eurovision τον επόμενο Μάιο, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ogaegreece.com, η Καλομοίρα επιφυλάχθηκε να απαντήσει αλλά η συζήτηση κινήθηκε σε θετικό κλίμα. Φυσικά, μια τέτοια είδηση δεν θα μπορούσε να μην μας κινήσει το ενδιαφέρον και να κάνουμε και εμείς το δικό μας ρεπορτάζ.

Θα μας εκπροσωπήσει η Καλομοίρα στη Eurovision 2019;

Δυστυχώς όσο και να θέλαμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να ισχύει, οι πληροφορίες μας είναι κατηγορηματικές και διαψεύδουν την είδηση.

Μέχρι την στιγμή που γραφόταν το εν λόγω άρθρο καμία συνάντηση ανθρώπων της ΕΡΤ και της Καλομοίρας Σαράντη δεν πραγματοποιήθηκε.

Φυσικά, παρά το γεγονός ότι σε προηγούμενη συνέντευξη της η Καλομοίρα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμμετάσχει στο διαγωνισμό, αφού δεν συμμετείχε και φέτος που ήταν η επέτειος των δέκα ετών από την πρώτη της συμμετοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί πλέον να έχει αναθεωρήσει και να την ενδιαφέρει η επιστροφή της στη σκηνή της Eurovision.

Η ΕΡΤ θέλει να σταματήσει τα άσχημα αποτελέσματα

Κάτι που είναι βέβαιο, είναι η πρόθεση της ΕΡΤ το 2019 να πάμε καλά στο Τελ Αβίβ. Αυτό σημαίνει ότι στο στόχαστρο της θα τεθούν όλα τα πιθανά ονόματα που μπορούν να δικαιολογήσουν μία απευθείας ανάθεση. Επιθυμία των ανθρώπων της ΕΡΤ, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο είναι η Τάμτα, η οποία προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής και πολιορκείται και από το ΡΙΚ.

Η Καλομοίρα πάντως θα ήταν μία ιδανική επιλογή, αφού όλη η Ευρώπη ακόμα θυμάται την εκρηκτική της ερμηνεία στο My Secret Combination, που μας έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στη Eurovision 2008. Εμείς θα παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα σας ενημερώσουμε μόλις υπάρχουν εξελίξεις.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε την εμφάνιση της Καλομοίρας το 2008 στο Βελιγράδι:

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *