Ελλάδα: Η ΕΡΤ ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη Eurovision 2019

Στο ΔΣ της ΕΡΤ το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε (22/11), συζητήθηκε για πρώτη φορά το θέμα της συμμετοχής μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καθώς και τα σχέδια για την επιλογή της συμμετοχής μας σε αυτόν.

Παρά τα όσα όσα γράφηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, είμαστε σε θέση να πούμε, χωρίς καμία αμφιβολία ότι η ΕΡΤ δεν συνάντησε κανέναν καλλιτέχνη μέχρι στιγμής, για να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να μας εκπροσωπήσει με απευθείας ανάθεση ή χωρίς, στην Eurovision 2019.

Στο ΔΣ λοιπόν που πραγματοποιήθηκε με την νέα του σύσταση, συζητήθηκε εκτός όλων των άλλων και η εισήγηση της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, που έχει υπό την ευθύνη της το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Καμία απόφαση δεν πάρθηκε μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο μας το επιβεβαίωσε και η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων, αφού οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε επόμενη συνεδρίαση. Όπως τονίζεται από πλευράς ΕΡΤ, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος, ώστε να οργανωθεί σωστά η διαδικασία με την οποία θα επιλεγεί η ελληνική συμμετοχή στο Τελ Αβίβ.

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι από πλευράς καλλιτεχνών, των οποίων το τελευταίο διάστημα τα ονόματα τους ενεπλάκησαν με το διαγωνισμό της Eurovision, υπάρχει απλά η πρόθεση και η καλή διάθεση να βρεθούν στη σκηνή του διαγωνισμού. Η ΕΡΤ δεν έχει κάνει συζήτηση με κανέναν, για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι πρότινος δεν υπήρχε καν διοίκηση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και η πρώτη αναφορά έγινε στο πρόσφατο ΔΣ της εταιρείας.

Ας κάνουμε λοιπόν λίγη ακόμα υπομονή για τις επίσημες ανακοινώσεις

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *