Ηνωμένο Βασίλειο: Με τρία τραγούδια το You Decide 2019

Το Eurovision: You Decide επιστρέφει και το 2019 στο BBC με παρουσιαστές τους Mel Giedroyc και Måns Zelmerlöw.  Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία.

https://twitter.com/bbceurovision/status/1068443742502293504

Ο τελικός του You Decide θα γίνει στο Salford του Manchester. Αυτό σηματοδοτεί μια αναχώρηση από το Brighton το περασμένο έτος και το Λονδίνο τα προηγούμενα χρόνια. Γεωγραφικά, υποδηλώνει επίσης την πρώτη φορά που ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στη Βορειοδυτική Αγγλία. Μία ακόμα αλλαγή είναι ότι ενώ θα υπάρχουν 6 υποψήφιοι τα τραγούδια θα είναι 3. Κάθε τραγούδι θα εκτελεστεί δε δύο διαφορετικές εκδοχές από δύο διαφορετικούς υποψηφίους. Θα υπάρξουν τρεις γύροι στη διαδικασία. Τα τραγούδια αυτά επιλέχθηκαν με τη βοήθεια μιας διεθνούς επιτροπής.

Η Kate Phillips, υπεύθυνη της διοργάνωσης ψυχαγωγίας στο BBC, δήλωσε: “Tο επόμενο έτος προσπαθούμε και πάλι να παντρέψουμε έναν σπουδαίο τραγουδιστή με ένα υπέροχο τραγούδι που θα μπορέσει τελικά να μας φέρει στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να φεύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά είμαστε ακόμα αποφασισμένοι να κερδίσουμε μια μέρα τη Eurovision!

Το Eurovision: You Decide θα μεταδοθεί στο BBC Two τον Φεβρουάριο του 2019.

Πέρυσι, η SuRie εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι Storm. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, δυστυχώς δέχτηκε μια εισβολή που διέκοψε την ερμηνεία της. Τερμάτισε στην 24η θέση με 48 πόντους.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *