Ισπανία: Θα γράψει ο Cesar Sampson το τραγούδι του Famous για το Eurovision Gala;

Γιατον Famous, το νεαρό ερμηνευτή που διαγωνίζεται στο Operación Triunfo αυτή την περίοδο στην Ισπανία, διεκδικώντας ταυτόχρονα και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Eurovision 2019 πολλοί από εσάς ίσως να γνωρίζετε. Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι ότι ο Cesar Sampson, ο καλλιτέχνης που έφερε την Αυστρία στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το Nobody But You, ρωτήθηκε αν τον ενδιέφερε να γράψει το τραγούδι του Famous για το Eurovision Gala και όπως θα δείτε στην απάντηση δεν το απέκλεισε…

Ο Famous είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να νικήσει στο OT 2018. Στο πρόσφατο Gala βγήκε αγαπημένος παίχτης του κοινού, ερμηνεύοντας τη συμμετοχή του Cesar Sampson στη Eurovision 2018, Nobody But You. Τα σχόλια που έλαβε από την κριτική επιτροπή ήταν πολύ θετικά, ενώ δεν δίστασαν να του πουν ότι η σκηνή της Eurovision θα του ταίριαζε απόλυτα. Οι Ισπανοί eurofans τον θεωρούν ως τον καταλληλότερο να τους εκπροσωπήσει στο Τελ Αβίβ, ενώ και η Noelia η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε την προηγούμενη Τετάρτη από το talent show, δήλωσε πως ο Famous είναι ο μοναδικός σπουδαστής της ακαδημίας που τον ενδιαφέρει να συμμετάσχει στη Eurovision.

O Cesar Sampson δεν θα έλεγε όχι

Καλώντας τους fans του να του κάνουν ερωτήσεις, ο αυστριακός εκπρόσωπος στη Eurovision 2018, απάντησε και στο αν θα έγραφε το τραγούδι του Famous για τον διαγωνισμό. Ο Cesar δεν ήταν αρχικά αρνητικός, αν και όπως δήλωσε η επιτυχία των Symphonix των οποίων είναι μέλος και αυτός, στηρίζεται στο γεγονός ότι γράφουν μαζί το τραγούδι με τον καλλιτέχνη και έτσι φτιάχνουν κάτι που να του ταιριάζει απόλυτα. Για το Eurovision Gala όμως στην Ισπανία, ήδη έχει ξεκινήσει η προθεσμία κατάθεσης συμμετοχών και διαρκεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ο Famous θα είναι ακόμα μέσα στην ακαδημία. Πάντως, ο Cesar Sampson δεν το διέψευσε κατηγορηματικά.

Cesar Sampson Famous

Οι Symphonix έχουν ως έδρα τους τη Βιέννη και έχουν γράψει αρκετές συμμετοχές στους πρόσφατους διαγωνισμούς, με ορισμένες από αυτές να κατακτούν μάλιστα και τις πρώτες θέσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις συμμετοχές της Βουλγαρίας τα τρία τελευταία χρόνια, τις συμμετοχές της Αυστρίας φέτος και πέρσι, αλλά και τις συμμετοχές της ΠΓΔΜ το 2015 και 2017.

Θα θέλατε να δείτε το Famous και την Ισπανία στη Eurovision 2019 με ένα τραγούδι των Symphonix;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *