Ισπανία: Τα αποτελέσματα του #Gala6 στο “Operación Triunfo 2018”

Το6o Gala του Operación Triunfo 2018 πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Οι 12 εναπομείναντες σπουδαστές της ακαδημίας προσπάθησαν για μία ακόμα φορά να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ενώ φυσικά είχαμε και την ανακοίνωση για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Πατροπαράδοτα η βραδιά ξεκίνησε με την ομαδική εμφάνιση των σπουδαστών. Το τραγούδι που ερμήνευσαν αυτή τη φορά ήταν το Vivir así es morir de amor, του Camilo Sesto.

Guest κριτής για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Carlos Jean Arriaga, από τους πιο καταξιωμένους dj και μουσικούς παραγωγούς της Ισπανίας.

Οι εμφανίσεις των σπουδαστών

Πρώτα στη σκηνή βρέθηκαν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, Damion και Marta. O Damion επέλεξε να ερμηνεύσει το God’s Plan του Drake ενώ η Marta τραγούδησε το  Leave me alone του Michael Jackson. Αμφότεροι έλαβαν σχετικά θετικά σχόλια από τους κριτές.

Στη συνέχεια σειρά είχαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι:

Καλεσμένος στο χθεσινό Gala ήταν ο Tom Walker ο οποίος ερμήνευσε τη μεγάλη του επιτυχία Leave a light on.

Τα αποτελέσματα του Gala

Damion και Marta ήταν υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα, χωρίς να υπάρχει κάποιο φαβορί για να παραμείνει, με βάση πάντα τα σχόλια στα social media. Όντως το αποτέλεσμα ήταν το πιο οριακό μέχρι στιγμής, αφού με 59% η Marta κέρδισε την παραμονή της στο talent show. Μετά και την αποχώρηση της Marta έχουν απομείνει μόνο τρία αγόρια σπουδαστές και οχτώ κορίτσια.

Damion

Στη συνέχεια είχαμε την ανακοίνωση του πιο αγαπημένου σπουδαστή που κερδίζει ασυλία για αυτή την εβδομάδα.  Η τυχερή λοιπόν για αυτή την εβδομάδα ήταν η Alba. Υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κριτική επιτροπή προτάθηκαν οι María, Noelia, Miki και Marilia. Ο Miki σώθηκε για μία ακόμα φορά από τους καθηγητές της ακαδημίας, ενώ οι σπουδαστές έσωσαν την María. Συνεπώς υποψήφια προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι η Noelia και η Marilia.

Noelia Marilia

Σήμερα ξεκινά και η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το Eurovision Gala, όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο άρθρο μας.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού, 6ου Gala του OT 2018.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *