Ισπανία: Τα αποτελέσματα του #Gala8

Μεεκπλήξεις και αποκαλύψεις, ολοκληρώθηκε το 8ο Gala του Operación Triunfo. Το δημοφιλές talent show της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης φθάνει προς το τέλος του σίγα σιγά, αφού μετά και τη χθεσινή αποχώρηση, μόνο εννιά σπουδαστές έχουν απομείνει στην ακαδημία.

Η πρώτη έκπληξη στο 8ο Gala του Operación Triunfo ήταν τα όσα είπε η Ruth Lorenzo, που χθες ήταν guest κριτής. Η Ruth Lorenzo που εκπροσώπησε την Ισπανία στη Eurovision 2014, φθάνοντας στη 10η θέση, αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει τραγούδι για το Eurovision Gala, χωρίς όμως να αναφέρει για ποιον σπουδαστή πρόκειται, αν και οι περισσότεροι πιθανολογούν ότι είναι για τον Famous.

Η βραδιά ξεκίνησε κλασσικά με την ομαδική ερμηνεία των σπουδαστών. Οι νεαροί τραγουδιστές ερμήνευσαν το Enamorado de la moda juvenil των Radio Futura! Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εμφανίσεις των υποψηφίων αυτής της εβδομάδας, Carlos Right και Marilia και αμέσως μετά οι εμφανίσεις των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων. Guest αυτού του Gala ήταν οι David Bisbal, GreeicyRendón, James Arthur, Carlos Baute και Marta Sánchez.

Οι εμφανίσεις

Τα αποτελέσματα

Με 47% έναντι 53% της Marilia, ο Carlos Right αποχώρησε από την ακαδημία, αφήνοντας μόνο δύο αγόρια και επτά κορίτσια. Προστατευόμενη για αυτή την εβδομάδα από το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Sabela. Υποψήφιοι από την κριτική επιτροπή ήταν οι MariliaMaríaFamous και Marta. Οι καθηγητές της ακαδημίας έσωσαν τον Famous, ενώ η María σώθηκε από τους συμμαθητές. Αυτό σημαίνει ότι η Marilia είναι για τρίτη φορά συνεχόμενα υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ η Marta είναι δεύτερη φορά υποψήφια συνολικά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του 8ου Gala:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *