Ιταλία: Θα μπορέσει να πάει η Arisa Eurovision αυτή τη φορά; – Ο NEK επιστρέφει!

Hφημολογία για τους υποψήφιους συμμετέχοντες δεν υπάρχει μόνο στη Σουηδία και στο Melodifestivalen, αλλά έντονη είναι και στο Φεστιβάλ του Sanremo στην Ιταλία. Το μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό, CHI, συνεχίζει την ονοματολογία, με δύο ονόματα αυτή τη φορά που κάνουν πραγματικά αίσθηση. Πρόκειται για την Arisa και το NEK, αμφότεροι πρώην διαγωνιζόμενοι στο φεστιβάλ και πολύ δημοφιλείς στην Ιταλία και το εξωτερικό.

Θα τα καταφέρει η Arisa αυτή τη φορά;

Το 2014 ήταν η μοναδική χρονιά από την επιστροφή της Ιταλίας στο διαγωνισμό, που η RAI δεν χρησιμοποίησε το Sanremo για την επιλογή του καλλιτέχνη στη Eurovision. Την ίδια χρονιά η Arisa, κερδίζει το Sanremo με το Controvento, αλλά η ιταλική δημόσια τηλεόραση επιλέγει να στείλει στην Κοπεγχάγη με απευθείας ανάθεση την Emma. Η Arisa είχε δηλώσει τότε απογοητευμένη ότι κέρδισε τη λάθος χρονιά.

Το περιοδικό Chi αναφέρει ότι η Arisa έχει βρει ήδη τραγούδι και θα τη δούμε να διαγωνίζεται για τη δεύτερη νίκη της στο Sanremo και από εκεί για το Τελ Αβίβ.

Ο NEK επιστρέφει

Ο 46χρονος πλέον NEK μετά τη δεύτερη θέση το 2015, πίσω μόνο από τους Il Volo, θα επιστρέψει όπως φαίνεται στη γνώριμη για αυτόν σκηνή. Δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει το ιστορικό φεστιβάλ, αν και σε αυτό χρωστά τη μεγάλη του καριέρα. Το 1993 ήταν τρίτος στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών, ενώ το 1997 στο Sanremo που κέρδισαν οι Jalisse με το Fiumi Di Parole, που αργότερα κατέκτησε και την τέταρτη θέση στη Eurovision, συμμετείχε με ένα τραγούδι που έγινε παγκόσμια επιτυχία. Αναφερόμαστε στο Laura Non C’e, που διασκευάστηκε σε πολλές γλώσσες, μεταξύ αυτών και στα ελληνικά από τον Νεκτάριο Σφυράκη.

Το 2015 ο NEK έφθασε πολύ κοντά στη νίκη και στο διαγωνισμό της Eurovision. Το τραγούδι του Fatti Avanti Amore, αγαπήθηκε πολύ, κι αν δεν είχε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο Grande Amore των Il Volo πιθανότατα θα ήταν η ιταλική συμμετοχή στη Βιέννη.

Τα υπόλοιπα ονόματα των πιθανών υποψηφίων

Άλλα γνωστά ονόματα που αναφέρει το περιοδικό Chi ως πιθανούς ή σίγουρους υποψηφίους για το Sanremo 2019 είναι οι Giusy Ferreri, Paola TurciLoredana Bertè (67 χρονών σήμερα αδερφή της Mia Martini), Riki και Ultimo (περσινός νικητής της Nuove Proposte).

Η λίστα με τους υποψήφιους του Sanremo 2019 θα ανακοινωθεί το Δεκέμβριο από τον Claudio Baglioni, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Sanremo Giovani.

Θα θέλατε να δείτε την Arisa και τον NEK να επιστρέφουν στο Sanremo;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *