Ιταλία: Patty Pravo και Il Volo επιστρέφουν στο Sanremo;

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, οι 22 μεγάλοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο Sanremo 2019 έχουν ήδη επιλεγεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Claudio Baglioni. Ανάμεσα στα ονόματα που φημολογούνται ότι θα λάβουν μέρος, διεκδικώντας τον “Χρυσό Λέοντα” και την ιταλική εκπροσώπηση στο Τελ Αβίβ, είναι η Patty Pravo, αλλά και οι Il Volo!

Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής,  αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ότι έχει κλείσει ο Claudio Baglioni, για να συμμετάσχουν στο Sanremo 2019. Μεταξύ των ονομάτων που αναφέρονται είναι η Ιταλίδα super star Patty Pravo και οι γνωστοί σε όλους τους eurofans Il Volo, που έφθασαν στην τρίτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2015, κερδίζοντας όμως την τηλεψηφοφορία.

Ο Claudio Baglioni φαίνεται ότι θέλει για το Sanremo της επόμενης χρονιάς, μόνο επαγγελματίες μουσικούς και όχι διάσημα πρόσωπα της showbiz που έγιναν στην πορεία τραγουδιστές.

Οι καλλιτέχνες λοιπόν που πιθανόν θα δούμε στο Sanremo 2019 είναι οι εξής:

  • Sony: Deborah Iurato, Chiara Galiazzo, Giusy Ferreri, Anna Tatangelo & Gigi D’Alessio, Il Volo, Rocco Hunt ή Baby K, Lorenzo Fragola ή Enrico Nigiotti.
  • Universal: Federica Carta & Shade, Michele Bravi & Elodie, Carmen Ferreri, band Stadio ή Negrita ή Ex Otago, Dolcenera.
  • Warner: Loredana Bertè, Paola Turci, Thomas, Max Pezzali.
  • Άλλες δισκογραφικές: Raphael Gualazzi, Raf & Umberto Tozzi, Arisa, Simona Molinari, Ultimo, Bianca Atzei & Gianluca Grignani, Lorenzo Suraci, Zen Circus, Modà, Spagna, Fiordaliso, Mietta, Pupo.

Το περιοδικό CHI αναφέρει ότι σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Patty Pravo, Loredana Berte,  Nek, Paola Turci, Arisa, Giusy Ferreri, Ultimo, Irama ή Riki (Riccardo Marcuzzo).

Οι δύο θέσεις που απομένουν για τους 24 φιναλίστ του Sanremo 2019 θα συμπληρωθούν από τους νικητές του Sanremo Giovani.

Η ανακοίνωση των 22 φιναλίστ του Sanremo 2019 θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Sanremo Giovani, στις 20 και 21 Δεκεμβρίου.

πηγή: CHI, All Music Italia

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *