Κύπρος: Μια ανάσα από την Eurovision 2019 η Τάμτα

Σύμφωνα με όσα σχολιάστηκαν πριν από λίγο στην εκπομπή του ALPHA Κύπρου, Με Αγάπη Χριστιάνα και πάντα με βάση τις πληροφορίες τους, η Τάμτα έχει ακούσει το τραγούδι που της έγραψε για τη Eurovision 2019 ο Alex Papaconstantinou και είναι έτοιμη να πει το μεγάλο ναι στην πρόταση του ΡΙΚ, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Το πάνελ στη σημερινής (22/11) εκπομπή ανέφερε ότι το σαββατοκύριακο που μας πέρασε επισκέφθηκαν την Κύπρο ο Alex Papaconstantinou και ο Christer Bjorkman και έγινε η τελική συμφωνία μεταξύ του ΡΙΚ και του Ελληνοσουηδού δημιουργού. Για μία ακόμα φορά το πάνελ της εκπομπής ανέφερε πως γνωρίζει τον τίτλο του τραγουδιού. Η Τάμτα ειπώθηκε ότι άκουσε το τραγούδι του Alex και φαίνεται πως είναι κυριολεκτικά μια ανάσα πριν απαντήσει θετικά (αν δεν το έχει πράξει ήδη) στην τιμητική πρόταση του ΡΙΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί και στη Eurovision 2019 με ένα τραγούδι του Alex Papaconstantinou, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας και εκτός απροόπτου, πάντα σύμφωνα με την εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα, με ερμηνεύτρια την Τάμτα.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Η τελευταία φορά που κάποια χώρα έκανε το 2-1 στη γιουροβίζιον (δλδ να βγει δεύτερη μια χρονιά και πρώτη την αμέσως επόμενη) ήταν το μακρινό 1981 – 1982:
    Συγκεκριμένα η Γερμανία.
    Και όλως συμπτωματικώς και οι δυο συμμετοχές της ήταν συνθέσεις του ίδιου συνθέτη (Ralph Siegel). Περίπτωση Alex Papaconstantinou με Κύπρο 2018 -2019(;) δλδ 🙂

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *