Κύπρος: Το ρεπορτάζ του STAR για την Τάμτα

Σε ρεπορτάζ του STAR Channel αναφέρθηκε η είδηση που μάθατε ήδη από εμάς: Tο ΡΙΚ επέλεξε ξανά τον Alex Papaconstantinou για συνθέτη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το ΡΙΚ ακολουθεί την ίδια συνταγή. Ο Alex Papaconstantinou έχει ήδη γράψει τραγούδι και η πρώτη κρούση έχει γίνει στην Τάμτα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της κυπριακής αποστολής.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε το ρεπορτάζ του λέγοντας: «Η Τάμτα το μαθαίνει ουσιαστικά από εμάς. Ο λόγος που καίω την έκπληξη της Κύπρου είναι διότι μίλησα με τους ανθρώπους της Τάμτα, οι οποίοι μου είπαν ότι η Τάμτα είναι πολύ ανοιχτή στο αν ακούσει ένα τραγούδι και της αρέσει να πάει στην Eurovision. Όμως έχει άλλες υποχρεώσεις και συγκεκριμένα έχει δεχτεί πρόταση από το X-Factor Γεωργίας να πάει εκεί».

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Alex Papaconstantinou θα υπογράφει την κυπριακή συμμετοχή, μετά το La la love της Ήβης Αδάμου το 2012 και φυσικά το Fuego της Ελένης Φουρέιρα φέτος.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *