Ο Λούης Παναγιώτου προκρίθηκε στα Knock Outs του The Voice

ΟΛούης Παναγιώτου που το 2007 έφερε την καλύτερη θέση για την Κύπρο στη Junior Eurovision, συμμετέχει στο The Voice of Greece αυτής της τηλεοπτικής σεζόν. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής προκρίθηκε στην επόμενη φάση του talent show, παίρνοντας μεταγραφή στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Αφού επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά στα Blind Auditions, o Λούης βρέθηκε αντιμέτωπος στα Batlles με την Δήμητρα Θεοφανίδη. Μετά από μία άψογη εμφάνιση και των δύο διαγωνιζόμενων, ο Σάκης δεν ήξερε ποιον έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση και ποιον όχι. Το τραγούδι που ερμήνευσαν ο Λούης και η Δήμητρα ήταν το Shallow, της Lady Gaga και του Bradley Cooper. Ακόμα και οι υπόλοιποι κριτές δεν ήξεραν ποιον έπρεπε να σώσει ο Σάκης Ρουβάς, που μάταια ζητούσε τη βοήθεια τους. Χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης τόνισαν ότι ο Λούης ερμηνεύει καλύτερα το κομμάτι από τον Bradley Cooper!

Τελικά ο Σάκης αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στην Δήμητρα Θεοφανίδη. Η αγωνία του Λούη όμως δεν κράτησε πολύ, αφού η Ελένα Παπαρίζου έκλεψε τον Λούη και τον πήρε στην ομάδα της για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Έτσι, ο Λούης Παναγιώτου συνεχίζει το ταξίδι του στο The Voice, με προορισμό τα Knock Outs, το τελευταίο εμπόδιο πριν τα lives.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *