Πρόταση από ΕΡΤ και ΡΙΚ στην Τάμτα για τη Eurovision 2019 – Ποιος θα είναι ο συνθέτης της κυπριακής συμμετοχής;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου, Ελλάδα και Κύπρος έχουν κάνει πρόταση στην Τάμτα για να τους εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, χωρίς ακόμα η δημοφιλής τραγουδίστρια να έχει απαντήσει θετικά σε καμία από τις δύο χώρες.

Μήλον της έριδος για Ελλάδα και Κύπρο η Τάμτα

ΕΡΤ και ΡΙΚ επιθυμούν την Τάμτα για τη Eurovision 2019 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού Alpha, αμφότεροι της έχουν ήδη προτείνει, χωρίς όμως η Τάμτα να ανοίγει ακόμα τα χαρτιά της. Μάλιστα όπως αναφέρεται τις επόμενες ημέρες θα κριθεί το κατά πόσο το ΡΙΚ θα μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με τον διακαή πόθο όλων των eurofans σε Ελλάδα και Κύπρο και θα στείλουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ένα τόσο μεγάλο όνομα στο διαγωνισμό.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην Τάμτα, όπως και η ίδια παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε προταθεί και το Fuego, μετά την άρνηση της Έλενας Παπαρίζου και πριν αυτό καταλήξει στην Ελένη Φουρέιρα, με τα αποτελέσματα που ξέρουμε!

Ποιος θα γράψει την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019 – Αποκλειστικό

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να αναφέρουμε κάτι που πρώτη φορά γράφεται, ότι το ΡΙΚ σχεδόν συγκλονιστικού απροόπτου θα συμμετάσχει και την επόμενη χρονιά με μία σύνθεση του Alex Papaconstantinou, συνεχίζοντας την πολύ πετυχημένη τους συνεργασία.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Alex Papaconstantinou θα υπογράφει την κυπριακή συμμετοχή, μετά το La la love της Ήβης Αδάμου το 2012 και φυσικά το Fuego της Ελένης Φουρέιρα φέτος.

Alex Papaconstantinou

Το αν τελικά η Τάμτα εντυπωσιαστεί από το τραγούδι που θα της προτείνει ο Alex και το ΡΙΚ και πει το μεγάλο ΝΑΙ, αυτό θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι και με βάση τις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις στην ΕΡΤ, φαίνεται ότι μια πιθανή συμμετοχή της Τάμτας στη Eurovision είναι πιο εύκολη με την Κύπρο, εντούτοις όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο άρθρο μας, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο και θα πρέπει όλοι να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

πηγή: Alpha Κύπρου, EurovisionFun

φωτογραφία – copyrights: Alpha Κύπρου

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Μα είχατε γράψει ότι λόγω φόρτου εργασίας, είναι αδύνατον να πάει Eurovision. Τι άλλαξε; Θα φέρει εις πέρας τόσες υποχρεώσεις παράλληλα;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δεν είχαμε γράψει αυτό.. γράψαμε ότι για να πάει στο διαγωνισμό πρέπει αν συντρέχει μια πολυ βασική προυποθεση..ακριβως εξαιτιας του προγράμματος της. Επίσης αυτο που γράψαμε κ επιβεβαιωνεται κ απο τον Αλφα ειναι οτι η ιδια δεν έκανε καμια κρουση, αλλά ΕΡΤ κ ΡΙΚ κινουνται προς την κατευθυνση της. Τα οσα γράψαμε ισχυουν στο ακεραιο, οπως λέμε κ στο παρόν άρθρο.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *