Σημαντικές συναντήσεις στην Μόσχα για την Dream Team

Στην χιονισμένη Μόσχα βρίσκονται εδώ και μέρες ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Ηλίας Κοκοτός. Κατά την παραμονή τους μάλιστα εκεί, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Μολδαβίας Igor Dodon και τους DoReDos, φετινούς εκπροσώπους της Μολδαβίας στο διαγωνισμό με ένα τραγούδι που τους έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, χαρίζοντας τους μία θέση στο τοπ10.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Dinner with the president of Moldova @dodon_igor thank you @fkirkorov for the invitation! Looking forward to seeing you both next summer @eloundapeninsula #Crete #Greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Kokotos (@iliaskokotos) στις

Ο σκοπός τους ταξιδιού τους παραμένει άγνωστος, αν και το πιθανότερο είναι να βρίσκονται στη Μόσχα για προετοιμασίες ενόψει της συμμετοχής τους στη Eurovision 2019 με τη Ρωσία αυτή τη φορά. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία με το τραγούδι που θα έχει την υπογραφή της Dream Team, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που ευελπιστούν σε μία επιστροφή του Sergey Lazarev.

Οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός χθες βρέθηκαν στο Bolshoi Theater μαζί με τον Philipp Kirkorov, παρακολουθώντας μία συναυλία με τους Anna Netrebko και Yusif Eyvazov.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *