Τον Δεκέμβριο θα είναι σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια σύμφωνα με την ΚΑΝ

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Pavilion 2 της η Expo Tel Aviv (Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο), είναι ένας από τους μικρότερους χώρους που θα φιλοξενήσει την Eurovision τα τελευταία χρόνια.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τόσο τους διοργανωτές, όσο και τους fan που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ για να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του Διαγωνισμού, είναι η πώληση των εισιτηρίων.

Αυτά τα εισιτήρια πρέπει να είναι διαθέσιμα σε λίγες μόνο εβδομάδες, καθώς η KAN δημοσίευσε πρόσφατα ένα νέο διαγωνισμό για την εταιρεία έκδοσης των εισιτηρίων του Διαγωνισμού. Η προσφορά θα κλείσει στις 25 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η KAN σχεδιάζει να ξεκινήσει το πρώτο κύμα των πωλήσεων εισιτηρίων στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να οργανωθεί εγκαίρως, οπότε αργά το Δεκέμβριο φαίνεται λογικότερο. Δύο πρόσθετα κύματα πωλήσεων εισιτηρίων προγραμματίζονται για το Φεβρουάριο και τον Απρίλιο.

Τα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν σαν μια αρχική εκτίμηση ότι μόνο 4.000 εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο κοινό, από σύνολο 7.000 θέσεων, για κάθε εμφάνιση στην αρένα. Τα υπόλοιπα 3.000 εισιτήρια θα διατεθούν στις διάφορες αντιπροσωπείες και στους εκπροσώπους της EBU. Έχει αναφερθεί επίσης ότι εκτός από αυτά τα εισιτήρια, περίπου 2.000 έως 3.000 εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο Green Room, το οποίο θα βρίσκεται στο περίπτερο ακριβώς δίπλα στην αρένα.

Τα εισιτήρια θα ταξινομηθούν σε τέσσερις κύριες κατηγορίες:

Δωρεάν κρατημένα εισιτήρια (έντυπα εισιτήρια) που θα παρασχεθούν από την KAN σε αντιπροσωπείες, συνεργάτες της Eurovision 2019, καλεσμένους EBU, μέλη παραγωγής κ.λπ.
Δεσμευμένα εισιτήρια (έντυπα εισιτήρια) που θα πωληθούν και θα δοθούν από την KAN..
Πακέτα – ένας αριθμός εισιτηρίων (ηλεκτρονικό εισιτήριο) για τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πωλούνται μαζί με ένα πακέτο σε μειωμένη τιμή (υποθέτουμε αυτοί είναι για μέλη του OGAE που παίρνουν ειδικό πακέτο για 6 σόου σε τιμή περίπου 450 ευρώ ).
Δημόσια εισιτήρια (ηλεκτρονικά εισιτήρια) – Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για online αγορές με πιστωτικές κάρτες ή PayPal.

esc 2019 expo

Για κάθε εκδήλωση, τα εισιτήρια θα πωλούνται σε διάφορα επίπεδα τιμών, ανάλογα με τη θέση και τον τύπο του εισιτηρίου. Οι τιμές δεν αναφέρονται στον διαγωνισμό, αλλά σύμφωνα με τα προηγούμενα χρόνια, τα εισιτήρια συνήθως χρεώνονται μεταξύ 30 και 300 ευρώ.

Η KAN υπογραμμίζει ότι ο ιστότοπος της εταιρείας εισιτηρίων πρέπει να είναι σταθερός και ασφαλής σύμφωνα με τα πρότυπα και τους κανόνες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η ιστοσελίδα θα πρέπει να χειριστεί μια κυκλοφορία περίπου 200.000 χρηστών σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, και περίπου 200 αγοραστές θα είναι σε θέση να κάνουν τις αγορές τους ταυτόχρονα. Επίσης, θα χρησιμοποιηθεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης της κατανομής των εισιτηρίων, ανάλογα με την τοποθεσία του αγοραστή.

Η εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων θα παρέχει επίσης ένα ειδικό διεθνές κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και τηλεφωνικών υπηρεσιών, το οποίο θα παρέχει ανταπόκριση (παροχή πληροφοριών και τεχνική υποστήριξη) στα εβραϊκά και τα αγγλικά.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της EBU, η KAN υποχρεούται να προσφέρει στους αγοραστές από το εξωτερικό τουλάχιστον το ένα τρίτο των εισιτηρίων που προσφέρονται στο κοινό. Εάν κάποια εισιτήρια θα μείνουν μία εβδομάδα πριν από κάθε εκδήλωση, αυτά τα εισιτήρια θα είναι επίσης διαθέσιμα σε αγοραστές από το Ισραήλ.

Εάν τα εισιτήρια των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού πωληθούν, υπάρχει ακόμα η επιλογή των Jury Rehearsals ή των Family Show. Και οι δύο θα επιτρέψουν στους fans να παρακολουθήσουν ολόκληρα τα σόου – χωρίς την ψηφοφορία.  Επίσης, οι οπαδοί του Διαγωνισμού θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το Green Room – καθισμένοι κοντά στους καλλιτέχνες, βλέποντας έτσι τα συναισθήματα και την αγωνία τους. Είναι μια εμπειρία που οι άνθρωποι στην αρένα δεν θα έχουν, οπότε θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μια άλλη δυνατότητα είναι το Eurovillage, το οποίο, όπως κάθε χρόνο θα προσφέρει μια ζωντανή προβολή των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού.

Μένει, λοιπόν, να περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμα μέχρι να ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία έκδοσης των πολυπόθητων εισιτηρίων!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *