Άγιος Μαρίνος: Χωρίς το 1in360 η επιλογή της συμμετοχής για τη Eurovision 2019

Λίγο νωρίτερα η δημόσια τηλεόραση του Αγίου Μαρίνου, SMRTV, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019 και μόλις τώρα το 1in360, η εταιρεία παραγωγής που διοργάνωσε φέτος τον διαδικτυακό εθνικό τελικό για λογαριασμό του κρατιδίου ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει για τη Eurovision 2019.

Η ανακοίνωση έγινε από τη σελίδα του 1in360 στο Facebook, χωρίς όμως να αναφέρει με ποιο τρόπο ο Άγιος Μαρίνος θα επιλέξει την συμμετοχή του για το Τελ Αβίβ.

Δυστυχώς το μεγαλύτερο σόου που είχαμε στο μυαλό σας διαδικασία επιλογής δεν θα πραγματοποιηθεί για τη Eurovision 2019. Mην ανησυχείτε όμως, ο αγαπημένος σας Άγιος Μαρίνος, θα συμμετάσχει επιλέγοντας την συμμετοχή του με μία άλλη διαδικασία, αφήνουμε την SMRTV να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες. Θα τα πούμε την επόμενη χρονιά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι άνθρωποι του 1in360 ήταν σε συζητήσεις με τον Άγιο Μαρίνο για να επαναλάβουν το φόρματ, σε μεγαλύτερες διαστάσεις (πάντοτε σύμφωνα με τους ίδιους), χωρίς όμως τελικά να έρθουν σε οριστική συμφωνία μαζί τους. Επίσης από την άνω ανακοίνωση καταλαβαίνουμε ότι η SMRTV δεν θα πάει με απευθείας ανάθεση, αλλά πιθανότατα θα έχει και για τη Eurovision 2019 κάποιο είδους εθνικό τελικό.

Μείνετε με το EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *