Αζερμπαϊτζάν JESC 2018: Ο Άλεξ Παναγή υπεύθυνος φωνητικής διδασκαλίας

ΤοΑζερμπαϊτζάν εκπροσωπεί στον 16ο Διαγωνισμό της Παιδικής Eurovision η 13χρόνη ρωσοαζέρα Fidan Huseynova με το τραγούδι I Wanna Be Like You.

Εμείς έχουμε ήδη φθάσει στο παγωμένο Μινσκ και αυτή τη στιγμή από το δωμάτιο του ξενοδοχείο, ακριβώς απέναντι από την Minsk Arena σας γράφω το πρώτο μου άρθρο. Κάτι που έχει ενδιαφέρον και δεν το γνωρίζαμε μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι ότι η μικρούλα Fidan Huseynova έχει ως υπέθυνο φωνητικής διδασκαλίας, που την συνοδεύει μάλιστα εδώ στο Μινσκ, τον δικό μας Mr Eurovision, τον Άλεξ Παναγή.

Ο Άλεξ Παναγή πέρα από το γεγονός ότι έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του δύο φορές στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελλάδας και της Κύπρου, καθηγητής φωνητικής, συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και φυσικά ερμηνευτής. Δεν θα θεωρούνταν υπερβολή αν λέγαμε ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική βιομηχανία στη χώρα μας (και φυσικά και στην Κύπρο) δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει επιχειρήσει ή να μην έχουν εμπιστευθεί τη συμβολή του.

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *