Ανεπιθύμητος στην Ουκρανία ο Dmitry Koldun μετά την συναυλία του στο Ντόνετσκ

Hσυναυλία που έδωσε ο Dmitry Koldun στο κατεχόμενο από τις φιλορωσικές δυνάμεις, Ντόνετσκ, ήταν η αιτία να προστεθεί ο δημοφιλής Λευκορώσος καλλιτέχνης, στη λίστα των ανεπιθύμητων στην Ουκρανία προσώπων.

Στις 11 Νοεμβρίου ο Dmitry Koldun μαζί με τη Ρωσίδα τραγουδίστρια Julia Mikhalchik πραγματοποίησαν μία μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία του Ντόνετσκ, με φόντο τις εκλογές που διεξήγαγε εκείνη την ημέρα η φιλορωσική διοίκηση της περιοχής. Μάλιστα με αφορμή την εν λόγω συναυλία, άρθηκαν οι περιορισμοί εισόδου στην περιοχή, από την υπόλοιπη Ουκρανία, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Κιέβου.

Η ιστορία θυμίζει την απαγόρευση εισόδου στην Ουκρανία, που επιβλήθηκε από τις ουκρανικές αρχές στη Yulia Samoylova, εξαιτίας μιας συναυλίας που είχε δώσει στην Κριμαία. Η απαγόρευση αυτή ήταν ο λόγος να μην συμμετάσχει τελικά η Ρωσία στη Eurovision 2017, αφού η Yulia Samoylova είχε ανακοινωθεί ως η εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε εκείνη τη χρονιά στο Κίεβο.

Ο Dmitry Koldun εκπροσώπησε το 2007 την Λευκορωσία με το Work Your Magic, σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και σκηνοθέτη τον Φωκά Ευαγγελινό. Το τραγούδι κατέλαβε την έκτη θέση, η καλύτερη που έχει ποτέ λάβει η Λευκορωσία στο διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *