Αρμενία: Στις 30 Νοεμβρίου ανακοινώνει τον εκπρόσωπο της για τη Eurovision 2019

Hδημόσια τηλεόραση της Αρμενίας, ανακοίνωσε ότι στις 30 Νοεμβρίου μέσα από την δημοφιλή εκπομπή Lav yereko, την οποία συμπαρουσιάζει ο Aram MP3, θα αποκαλύψει τον εκπρόσωπο της στη Eurovision 2019.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο αρχηγός της αποστολής της Αρμενίας στη Eurovision και στην Junior Eurovision, με ανάρτηση του στο Twitter, τοποθέτησε τις ανακοινώσεις για την συμμετοχή της χώρας του στον επόμενο διαγωνισμό, μετά το τέλος της Junior Eurovision 2018.

Τρεις μόλις ημέρες μετά το τέλος της παιδικής Eurovision, η επίσημη σελίδα της Αρμενίας για τη Eurovision αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2019 θα ανακοινωθεί μέσα από την εκπομπή Lav yereko, στις 21.20 ώρα Ελλάδας.

O εκπρόσωπος της Αρμενίας θα είναι και ο πρώτος καλλιτέχνης που ανακοινώνεται από τις συμμετέχουσες χώρες για την Eurovision 2019.

Η Αρμενία φέτος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού για δεύτερη φορά στην ιστορία της, αφού ο Sevak με την μπαλάντα του Qami, κατέλαβε την 15η θέση στον πρώτο ημιτελικό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *