Βέλγιο: Η Valentine Brognion για την Eurovision 2019;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του oikotimes, φαίνεται πως την φετινή αυλαία του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision ανοίγει το Βέλγιο, αφού πολύ σύντομα, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, θα ανακοινώσει και επίσημα την επιλογή της Valentine Brognion ως την επόμενη εκπρόσωπο της χώρας στο Τελ Αβίβ.

Με αυτή την κίνηση, το Βέλγιο και το γαλλόφωνο κανάλι RTBF θα είναι και επίσημα οι πρώτοι που ανακοινώνουν τον καλλιτέχνη που θα βρεθεί τον Μάιο στην σκηνή της Eurovision.

Με την Valentine Brognion στο Ισραήλ

Η Valentine Brognion ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην μουσική από πολύ νωρίς, ενώ στα 13 άρχισε τα μαθήματα πιάνου. Την αμέσως επόμενη χρονιά δοκιμάζει τον εαυτό της στην κιθάρα. Πολύ γρήγορα, αποπλανημένη από τις πολλές δυνατότητες αυτού του οργάνου και φέρεται από τις ηχογραφήσεις της, δημιουργεί τις πρώτες της συνθέσεις και τα πρώτα κείμενα.

Το 2015 συμμετείχε στην 4η σεζόν της βελγικής εκδοχής του The Voice και με αφορμή αυτή, δημιουργήθηκε το ντουέτο των Black Paws. Το επόμενο έτος, το δίδυμο θα κυκλοφορήσει ένα EP με την ονομασία Chasm. Η Valentine είναι συγχρόνως συγγραφέας, συνθέτρια, τραγουδίστρια και συν-μουσικός. 3 χρόνια αργότερα, το 2018, συμμετάσχει ξανά στο The Voice όπου και θα στεφθεί η μεγάλη νικήτρια.

Πηγή: oikotimes, Valentine Brognion

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *