Γερμανία: Ούτε ο Daniel Schuhmacher προκρίθηκε στους φιναλίστ του εθνικού τελικού

Ακόμα ένας καλλιτέχνης έκανε γνωστό ότι δεν τα κατάφερε να προκριθεί στους φιναλίστ του εθνικού τελικού της Γερμανίας. Ο Daniel Schuhmacher που ήταν ανάμεσα στους 20 καλλιτέχνες που προσεκλήθησαν στο workshop, δεν θα διαγωνισθεί για την εκπροσώπηση της Γερμανίας στη Eurovision 2019, κάτι που όμως δηλώνει παραμένει όνειρο του.

Δεν τα κατάφερε ο Daniel Schuhmacher

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στους 20 συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν για το workshop που διεξήγαγε η γερμανική δημόσια τηλεόραση στην Κολωνία, για την επιλογή των φιναλίστ του εθνικού τελικού ήταν ο Daniel Schuhmacher. Νικητής του German Idol το 2009 και με αρκετές δισκογραφικές επιτυχίες έκτοτε, πολλοί θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία του και στον εθνικό τελικό και γιατί όχι και στο Τελ Αβίβ.

Βασικά ήθελα να περιμένω μέχρι να οριστικοποιηθούν εντελώς οι φιναλίστ. Αλλά επειδή λαμβάνω τόσο πολλά και υπέροχα μηνύματα από εσάς, θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτηση σας. Δυστυχώς δεν θα βρίσκομαι ανάμεσα στους φιναλίστ. Συχνά έλεγα ότι θα ήταν για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αλλά προφανώς δεν θα γίνει έτσι… Όπως και να έχει ήταν διασκεδαστικό.

Αυτός είναι ο πέμπτος καλλιτέχνης από τους 20 του workshop που μας γνωστοποιούν ότι δεν θα βρίσκονται ανάμεσα στους έξι – οχτώ φιναλίστ του γερμανικού εθνικού τελικού.

Οι υποψήφιοι που έγινε γνωστό ότι συμμετείχαν στο workshop και δεν έχουμε ακόμα νέα τους για την τύχη τους στη διαδικασία είναι:

  • BB Thomaz
  • Nicole Cross 
  • Gregor Hagele
  • Diana Schneider
  • Aly Ryan
  • συγκρότημα Barna

Τα υπόλοιπα ονόματα που έλαβαν μέρος στο workshop δεν έγιναν γνωστά, οπότε πιθανότατα η λίστα με τους φιναλίστ να περιλαμβάνει και καλλιτέχνες που δεν βρίσκονται στους άνω αναφερόμενους.

Τον Νοέμβριο οι τελικές ανακοινώσεις των φιναλίστ

Στις αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε την τελική λίστα των υποψηφίων που θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό της Γερμανίας για τη Eurovision 2019. Αυτοί θα κληθούν στα Song Writing Camps, όπου με καταξιωμένους δημιουργούς θα δουλέψουν στα τραγούδια με τα οποία θα συμμετέχουν στο «Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ»

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα πραγματοποιηθεί ο γερμανικός τελικός, αν και αναμένεται όπως και πέρσι να γίνει μέσα στο Φεβρουάριο, όπως και πέρσι. Την τελική απόφαση θα τη λάβει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι δύο κριτικές επιτροπές (η 20μελής επιτροπή των ειδικών και η 100μελής επιτροπή των fans).

Το format που χρησιμοποιεί για την επιλογή της συμμετοχής της η Γερμανία, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησε για την επιλογή του Michael Schulte  και του Never Walk Alone, που έφερε τη Γερμανία στην τέταρτη θέση, μετά από μια σειρά ετών που βρίσκονταν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *