Γιάννης Χατζηγεωργίου: “Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω στην Eurovision”

Ο28χρονος, ερμηνευτής, μουσικός και ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο GetGreekMusic, όπου μίλησε εκτός όλων των άλλων και για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

O Γιάννης Χατζηγεωργίου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο σήριαλ του ΑΝΤ1, Ταμάμ. Υπήρξε νικητής του Yours Face Sounds Familiar, ενώ τώρα παράλληλα με το τραγούδι, πρωταγωνιστεί και στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Όσο Έχω Εσένα. Ξεκίνησε την πορεία του στα μουσικά πράγματα, ως μέλος του συγκροτήματος RadioAct, ενώ πλέον ακολουθεί σόλο καριέρα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την PANIK Records το single Κάθε Φορά.

Στη συνέντευξη του, ο νεαρός τραγουδιστής ρωτήθηκε και πως θα του φαινόταν το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω στην Eurovision γιατί θεωρώ ότι ανοίγει κι άλλες πόρτες στους καλλιτέχνες. Επίσης, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθεις και να γνωρίσεις τα ρεύματα και τις μουσικές επιρροές πολλών χωρών. Πιστεύω είναι μία δυνατή και δημιουργική εμπειρία που θα ήθελα να ζήσω!

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου προστίθεται στη λίστα των Ελλήνων καλλιτεχνών που εκφράζουν δημόσια την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στη Eurovision. Μπορείτε να ανατρέξετε στο προηγούμενο μας άρθρο, για να διαβάσετε ποιους άλλους ερμηνευτές, θα ενδιέφερε η εκπροσώπηση της χώρας μας στο διαγωνισμό.

Πως σας φαίνεται το ενδεχόμενο να μας εκπροσωπήσει στο Τελ Αβίβ ο Γιάννης Χατζηγεωργίου;

πηγή: GetGreekMusic.gr

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *