Ελένη Φουρέιρα Los40 Music Awards 2018: Έλαμψε στην σκηνή των μουσικών βραβείων

Ελένη Φουρέιρα Los40 Music Awards 2018 – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο μεγαλύτερο μουσικό event της Ισπανίας
«Μάγεψε» τα μουσικά βραβεία της χώρας με μία performance – «φωτιά»!

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση που «μάγεψε» το κοινό πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα στο μεγαλύτερο μουσικό event της Ισπανίας, τα μόνα μουσικά βραβεία που διοργανώνονται στη χώρα, τα Los40 Music Awards, το βράδυ της Παρασκευής, στην Μαδρίτη!

Ελένη Φουρέιρα Los40 Music Awards 2018

H «εκρηκτική» τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage του κατάμεστου WiZink Center, όπου εμφανίστηκαν διεθνώς γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο David Guetta και η Dua Lipa, αλλά και Ισπανοί stars και παρέσυρε το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει, τη στιγμή που το νέο της international hit, «Tómame», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records και στον υπόλοιπο κόσμο σε συνεργασία με την Sony Music, συνεχίζει την ανοδική του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, παραμένοντας σταθερά επί μία εβδομάδα στο no1 των trends του YouTube όπου έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο views και μετρώντας πάνω από 180.000 Spotify streams.

H εμφάνιση της στην σκηνή των Los40 Music Awards

Ερμηνεύοντας το «Fuego» με μία ιδιαίτερη ενορχήστρωση, χορεύοντας με τον μοναδικό της τρόπο και με το «φλογερό» της ταμπεραμέντο, η Ελένη έδωσε τον παλμό της στο στάδιο και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό, ενώ ξεσήκωσε και όσους παρακολουθούσαν τηλεοπτικά το event και έσπευσαν να την αποθεώσουν στα social media! Στη συνέχεια της βραδιάς, απένειμε τα βραβεία στους νικητές δύο κατηγοριών.

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες στις οποίες η Ελένη γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει γίνει icon. Εκτός από τις sold out εμφανίσεις της σε διάφορες πόλεις, το «Fuego» έχει γίνει πλατινένιο, βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της χώρας (APC chart), μπήκε στο top10 του ισπανικού Shazam και στο no1 στο chart του ραδιοφώνου Los40.

Αυτή την περίοδο, η εντυπωσιακή performer συνεχίζει την πολύμηνη επιτυχημένη περιοδεία που ξεκίνησε αμέσως μετά την Eurovision. Αφότου έκανε εμφανίσεις σε 35 σταθμούς ανά την Ευρώπη, η Ελένη συνεχίζει το tour της με live σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του talent show «La Banda» και τα καθήκοντα του κριτή.

Ελένη Φουρέιρα Los40 Music Awards 2018

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση της Ελένης στα Los40 Music Awards:

https://www.instagram.com/p/BpsIwy5neea

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *