Ελένη Φουρέιρα Triumph – Παίξε και εσύ στο νέο της βίντεοκλιπ!

Ελένη Φουρέιρα Triumph – Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εσωρούχων σε παγκόσμιο επίπεδο συνεργάζεται με την Ελένη Φουρέιρα, την τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών, με αφορμή την νέα καμπάνια #TogetherWeTriumph με επίκεντρο τη στήριξη των γυναικών.

Ελένη Φουρέιρα Triumph

Ελένη Φουρέιρα Triumph: Παίξε και εσύ στο βίντεο κλιπ

H Τriumph πάντα στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει τις γυναίκες, αναδεικνύοντας την ομορφιά τους, το πάθος τους, τα όνειρά τους και τη δύναμή τους να θριαμβεύουν! Σήμερα ενώνουμε τις φωνές μας με την Ελένη Φουρέιρα για να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι, ύμνο στη γυναικεία δύναμη, με τίτλο “Triumph”! Δείξε λοιπόν κι εσύ την αλληλεγγύη σου, αφιέρωσε το “Triumph” σε μια γυναίκα που θαυμάζεις και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 3 απίθανα δώρα!

  • 1 τυχερή θα συμμετάσχει στο videoclip του τραγουδιού δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα.
  • 3 τυχερές θα λάβουν ηλεκτρονικά μια ειδική έκδοση του videoclip με τη δική τους αφιέρωση.
  • 10 τυχερές και κερδίσουν εσώρουχα Triumph της επιλογής τους από τη συλλογή που θα βρεις στο site.

Κάνε την αφιέρωσή σου εδώ και κέρδισε ένα από τα παραπάνω δώρα!

H καμπάνια “The Triumph Song” μαζί με το τραγούδι που βρίσκεται ακόμη στα στάδιο της δημιουργίας του, έχουν ως βασικό τους στόχο να τιμήσουν τις γυναίκες ανά τον κόσμο και μεταδώσουν το μήνυμα της συλλογικότητας και της συνεργασίας. Όπως ήδη φαίνεται το ελληνικό κοινό έχει υποδεχθεί με αρκετό ενθουσιασμό την πρωτοβουλία “Together We Triumph” που αναδεικνύει τη σημασία του female empowerment.

Ελένη Φουρέιρα Triumph

Ελένη Φουρέιρα Triumph: Ο βασικός στόχος της εταιρείας

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει όλες τις γυναίκες, δημιουργώντας εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Με εφαλτήριο τη δύναμη που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, μια από τις πιο επίκαιρες αξίες που αξίζει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία, η Triumph συνεχίζει και στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες που με τη σειρά τους στηρίζουν η μια την άλλη για να επιτύχουν τους δικούς μοναδικούς στόχους και οράματα, τιμώντας τις για την επιλογή τους να εμπνέουν και να εμπνέονται.

πηγή: biscotto.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *