Ελλάδα: Η απάντηση της ΕΡΤ για την Καλομοίρα

Όπως ήταν φυσικό τη Eurovision Bubble απασχολεί από χθες τα σενάρια επιστροφής της Καλομοίρας στο διαγωνισμό της Eurovision. Με άρθρο μας ήδη σας ενημερώσαμε, ότι κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν ισχύει. Η δήλωση του manager της δημοφιλούς καλλιτέχνιδος, αλλά και όσα μας είπε η αρμόδια υπεύθυνη στην ΕΡΤ επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ μας.

H απάντηση της ΕΡΤ

Παρά το γεγονός ότι οι πηγές του ρεπορτάζ μας ήταν κατηγορηματικές, λέγοντας μας ότι δεν υπήρξε καμία συνάντηση μεταξύ της Καλομοίρας και των ανθρώπων της ΕΡΤ, εμείς προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση απευθυνθήκαμε στον κατ ‘ εξοχήν αρμόδιο άνθρωπο για το διαγωνισμό, στην ελληνική δημόσια τηλεόραση. Αυτός δεν είναι άλλος από τη διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, διεύθυνση που έχει ως αντικείμενο και τη Eurovision, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας.

diethneis ert

Στην ερώτηση μας για το αν έγινε κάποια συνάντηση μεταξύ της ΕΡΤ και της Καλομοίρας στις 16/11, η κα Κουφοπούλου, που εδώ και ημέρες βρίσκεται στην Αίγυπτο για επαγγελματικούς λόγους μας απάντησε:

Με βρίσκετε πολύ μακριά από την Ελλάδα. Όμως αφού μπαίνετε στον κόπο να ρωτήσετε, δεν συνάντησα και δεν είχα συνομιλίες με καμία /κανέναν. Σας ευχαριστώ.

Σημαντικό είναι να πούμε στο συγκεκριμένο σημείο, ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ θα αναλάβει επισήμως καθήκοντα από την Δευτέρα 19/11. Κανείς λοιπόν αρμόδιος στην ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να έχει συνομιλίες με τον οποιοδήποτε καλλιτέχνη για την εκπροσώπηση μας στη Eurovision 2019.

Ο μάνατζερ της Καλομοίρας διαψεύδει επίσης

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις ο μάνατζερ της Καλομοίρας στο ESCxtra επίσης διαψεύδει την είδηση, λέγοντας ότι ο διαγωνισμός ενδιέφερε φέτος την Καλομοίρα, που συμπληρώνονταν δέκα χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή και όσα γράφηκαν δεν ισχύουν:

Δεν είναι αλήθεια όσα γράφηκαν. Η Καλομοίρα ενδιαφέρονταν το 2018 επειδή ήταν 10 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή, αλλά τελικά δεν μπορούσε εξαιτίας οικογενειακών υποχρεώσεων.

Ο Γρηγόρης Μελάς είναι κατηγορηματικός

Αν κάποιος έχει αποδειχθεί ότι είναι έγκυρος στο θέμα Eurovision, έχοντας πραγματικές πηγές και πληροφορίες μέσα από την ΕΡΤ, είναι ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς. Θέλοντας να είμαστε βέβαιοι, ρωτήσαμε τον ειδικό θα λέγαμε, αν ισχύει έστω και κατ’ ελάχιστο τα σενάρια που αφορούν την Καλομοίρα. Λάβαμε την εξής απάντηση:

Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα.

Δυστυχώς η πιθανότητα να δούμε την Καλομοίρα Σαράντη ξανά στη σκηνή της Eurovision δεν φαίνεται ορατή, αν και θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή και ίσως η ΕΡΤ θα έπρεπε να το δει πραγματικά.

Μείνετε μαζί μας στο EurovisionFun για ΈΓΚΥΡΗ και ΈΓΚΑΙΡΗ ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019.

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *