Ελλάδα: Η ΕΡΤ ξεκαθαρίζει το τοπίο

Στέλεχος της ΕΡΤ αναφερόμενος σε όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες και αφορούν διάφορους καλλιτέχνες που έχουν μιλήσει με την ελληνική δημόσια τηλεόραση προκειμένου να μας εκπροσωπήσουν στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έδωσε ξεκάθαρη και σαφή απάντηση διαψεύδοντας τα στο σύνολο τους, ενώ αποκάλυψε και σε ποιο χρονικό σημείο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την ανάδειξη της συμμετοχής μας στη Eurovision 2019.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα δημοσιεύει το TV Έθνος το στέλεχος της ΕΡΤ έδωσε την εξής απάντηση για όσα γράφονται σχετικά με την εκπροσώπηση μας στον επόμενο διαγωνισμό:

Δεν έχουν καμία βάση τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τα ονόματα υποψηφίων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρας μας στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision. Τις επόμενες ημέρες ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του τμήματος διεθνών σχέσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που έχουν την ευθύνη του σχεδιαστικού της ελληνικής εκπροσώπησης στη Eurovision, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος αν η επιλογή του καλλιτέχνη θα γίνει με απευθείας ανάθεση ή μέσα από διαγωνισμό.

Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη έγινε η πρώτη συζήτηση του θέματος, με την εισήγηση της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων για το πως πρέπει να γίνει η επιλογή του εκπροσώπου μας στη Eurovision 2019. Απόφαση ακόμα δεν πάρθηκε αν και δεν υπήρχε αντίρρηση στην εισήγηση της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων, που είναι η αρμόδια διεύθυνση της ΕΡΤ σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας και τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας, κάτι εξάλλου που επιβεβαιώνεται και από όσα είπε το στέλεχος της ΕΡΤ στο TV Εθνος. Δυστυχώς με όσα γράφονται τελευταία θα πρέπει να επιμένουμε και για τα αυτονόητα.

Συνοψίζοντας, η ΕΡΤ με τη νέα διοίκηση της, δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με κανέναν καλλιτέχνη μέχρι στιγμής, για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο που θα επιλέξει την συμμετοχή της για το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Ενδιαφέρον από καλλιτέχνες για να μας εκπροσωπήσουν υπάρχει και αυτή τη χρονιά, παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις της ΕΡΤ και τις επίσημες ανακοινώσεις, έως τότε ας κάνουμε απλά υπομονή και ας μην ενθουσιαζόμαστε με το κάθε δημοσίευμα γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς μέχρι τον Μάιο και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις.

πηγή: TV Έθνος

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *