Η Έλενα Παπαρίζου ξεσπά: Φτάνει παιδιά, η τοξικότητα!

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσπά – Μια νέα άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η βασίλισσα της ελληνικής ποπ μουσικής στην εφημείδα RealNews. Τι  ήταν αυτό που την έκανε να ξεσπάσει; Γιατί συγκινήθηκε προσφάτως;

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσπά

Πρώτα πρώτα μίλησε για την συμμετοχή της στο The Voice Of Greece και απάντησε στο σχόλιο του δημοσιογράφου: φαινόσουν λίγο σφιγµένη στην αρχή στο The Voice, αλλά τώρα είσαι ΟΚ.

“”Ήταν μέχρι να του πάρω τον αέρα (σ.σ.: γέλια). Ναι, ήμουν λίγο κρατημένη, μέχρι να «εγκλιματιστώ». Τώρα πια το απολαμβάνω και το χαίρομαι µε όλο µου το είναι”

 

To γεγονός που την συγκίνησε

Πολύ πρόσφατα ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε πολύ “ηχηρές” δηλώσεις περί bullying. Πόσο σύμφωνη είναι με τις δηλώσεις αυτές η Έλενα Παπαρίζου;

Φυσικά και έσπευσα να τον πάρω μια μεγάλη αγκαλιά, την επόμενη ημέρα που είχαµε γύρισμα για το «The Voice». Σκέφτηκα να του τηλεφωνήσω την ίδια ώρα που τον είδα, γιατί στα αλήθεια µε συγκίνησε πολύ, αλλά προτίμησα να τον συγχαρώ από κοντά. Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο από όλους µας, γιατί τέτοια ηχηρά μηνύματα πρέπει να περνάνε από την τηλεόραση, που έχει τόση μεγάλη δύναμη”

 

Το ξέσπασμα της γνωστής τραγουδίστριας

Κάποιοι σχολιάζουν «καυστικά» το ότι ανεβαίνεις στην καρέκλα, γελάς δυνατά, ενώ στέκονται κάποιοι και σε λεκτικά λάθη σου.

Είμαι σε μια υπέροχη παρέα, έχω να κάνω µε ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους, γιατί να κάτσω να ασχοληθώ µε μικρότητες; Πίστεψέ µε, δεν διαβάζω τίποτα από όλα αυτά. Ας γράφουν ο,τι θέλουν. Εγώ περνάω καλά, χαίρομαι και το εκφράζω και έχω ζητήσει από την υπόλοιπη επιτροπή να µε διορθώνει στα όποια λεκτικά λάθη µου.

Φτάνει παιδιά, η τοξικότητα! Ας γελάσουµε λίγο. Η ζωή είναι μικρή. Ας τη χαρούμε, ας τη γλεντήσουμε, ας είμαστε θετικοί, γυρίζοντας την πλάτη µας στην τόση τοξικότητα, επιτέλους”

 

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσπά: Φτάνει παιδιά, η τοξικότητα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *