Η αλήθεια για τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την PANIK (Αποκλειστικό)

Νέα σενάρια κυκλοφόρησαν για το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Βαγγέλης Κακουριώτης στη σκηνή της Eurovision σήμερα, τόσο στον ηλεκτρονικό τύπο, όσο και από τηλεοράσεως. Εμείς χωρίς να θέλουμε απλά να αναπαράγουμε φήμες και δημοσιεύματα, κάναμε το ρεπορτάζ μας για να δούμε τι πραγματικά ισχύει και πόσο πιθανόν είναι να τον δούμε το Μάιο στο Τελ Αβίβ, αλλά και αν όντως η PANIK έχει προτείνει ήδη κάποιον καλλιτέχνη από το ενεργητικό της.

Αρχικά να πούμε ότι στο EurovisionFun ήμασταν οι πρώτοι που γράψαμε για τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την κρούση του ΡΙΚ στη δισκογραφική του εταιρεία, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο, ο νεαρός τραγουδιστής να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2019. Στις 7 Νοεμβρίου σε άρθρο μας αναφέραμε, ότι στην περίπτωση που η Τάμτα αρνηθεί την τιμητική πρόταση του ΡΙΚ να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό, τότε ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι πολύ πιθανό, να είναι αυτός ο διάδοχος της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision.

Ποια είναι τα σχέδια της PANIK και του Βαγγέλη Κακουριώτη για τη Eurovision 2019

Η PANIK Records πρωταγωνιστεί στην Eurovision τα τελευταία χρόνια, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εκπροσώπων ανήκουν στο δυναμικό της. Αν σε αυτήν την παράμετρο προστεθεί το γεγονός, ότι φέτος εκπροσώπησε και την Κύπρο, τότε αντιλαμβάνεστε ότι οι προθέσεις της μεγαλύτερης δισκογραφικής εταιρείας στην Ελλάδα, σε σχέση με το διαγωνισμό της Eurovision, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην ελληνική και ίσως και κυπριακή συμμετοχή για το διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς.

Η αλήθεια είναι ότι παρά τα όσα λέχθηκαν σήμερα, δεν είναι στις προθέσεις της PANIK να ασχοληθεί με την Eurovision το 2019. Επίσης ο Βαγγέλης Κακουριώτης ουδέποτε μέχρι στιγμής προτάθηκε από την δισκογραφική του εταιρεία στην ΕΡΤ, προκειμένου να μας εκπροσωπήσει στο Ισραήλ. Τους λόγους δεν θα τους αναφέρουμε ξανά γιατί νομίζουμε θα γίνουμε κουραστικοί. Η μόνη συζήτηση που έγινε στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2019 είναι η εισήγηση της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων για τον τρόπο που θα γίνει η επιλογή της συμμετοχής μας, χωρίς όμως να παρθεί ακόμα οριστική απόφαση.

Ο μόνος τρόπος να υπάρξει ανάμειξη της PANIK στη Eurovision 2019, είναι να υπάρξει πρόταση για απευθείας ανάθεση κάποιων εκ των καλλιτεχνών της. Για τη μεν Κύπρο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ναυαγήσει η υπόθεση Τάμτα, που προς το παρόν φαίνεται να οδεύει προς αίσιο τέλος και για τη χώρα μας να επιλεγεί ο επόμενος εκπρόσωπός μας με απευθείας ανάθεση, κάτι που δεν φαίνεται τόσο πιθανό… Προς το παρόν κρατήστε απλά αυτό!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Για άλλη μια φορά θα σας συγχαρώ κύριε Αργυρίου για το ρεπορτάζ σας. Έχω κουραστεί να διαβάζω αναληθή ρεπορτάζ. Γι’ αυτό σας διαβάζω πάντα. Γιατί οι πηγές σας είναι οι σωστές και λέτε τα πράγματα ως έχουν. Καλή δύναμη σας εύχομαι και πάντα επιτυχίες στη νέα σας προσπάθεια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *