Η Ania Bukstein παρουσιάστρια της Eurovision 2019; Ποια τα επικρατέστερα ονόματα.

Σύμφωνα με την ισραηλινή διαδικτυακή εφημερίδα Maariv, η ρωσικής καταγωγής ηθοποιός Ania Bukstein είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχει προσεγγίσει η ΚΑΝ για την παρουσίαση του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Η Ania Bukstein γεννήθηκε στη Μόσχα και αργότερα μετακόμισε στο Ισραήλ, σε ηλικία 8 ετών, όπου έχτισε την καριέρα της. Η Bukstein είναι μία ταλαντούχα γυναίκα με εμπειρία στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο και τη μουσική. Παράλληλα, είναι άπταιστη γνώστρια της ρωσικής, της εβραϊκής, της γαλλικής και της αγγλικής γλώσσας. Ο μεγαλύτερος διεθνής της ρόλος μέχρι σήμερα ήταν στην έκτη σεζόν της σειράς Games of Thrones ως πριγκίπισσα Kinvara.

Ποια τα επικρατέστερα ονόματα

Με την ανακοίνωση της διοργάνωσης του διαγωνισμού στην πόλη του Τελ Αβίβ, τα ονόματα των πιθανών παρουσιαστών έδιναν και έπαιρναν. Μεταξύ αυτών, ήταν και της διεθνούς φήμης ηθοποιού Gal Gadot, κάτι το οποίο φαίνεται να είναι ανέφικτο, λόγω και του βεβαρημένου της προγράμματος.

Παράλληλα, ονόματα όπως των Erez Tal και Assi Azar είναι ανάμεσα στα επικρατέστερα. Ο Erez Tal ήταν ο σχολιαστής του διαγωνισμού εκ μέρους του ΚΑΝ το 2018, ενώ ο Assi Azar είναι γνωστός τηλεπαρουσιαστής στην χώρα με άμεση σχέση με τον θεσμό, αφού ήταν εμπλεκόμενος στην περσινή νίκη της Netta στην Λισαβόνα.

Η εκπρόσωπος της χώρας το 2005, τερματίζοντας στην 4η θέση, Shiri Maimon ήταν ανάμεσα στα ονόματα των πιθανών παρουσιαστών, μαζί με την Lucy Ayoub, εκφωνήτρια της βαθμολογίας του Ισραήλ το 2018.

Η Bar Refaeli ανάμεσα στα φαβορί

Σαφώς και ένας τόσο μεγάλος διαγωνισμός με παγκόσμια εμβέλεια, χρειάζεται και δυνατά ονόματα στην παρουσίαση. Ένα εξ’ αυτών είναι και του πασίγνωστου μοντέλου Bar Refaeli, που σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα Israelvalley είναι το μεγάλο φαβορί.

Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, όπου και αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα των παρουσιαστών.

Πηγή: Maariv, IsraelValley

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *