Ισπανία: Ο Famous αγαπημένος παίχτης του κοινού ερμηνεύοντας το Nobody But You – Τα αποτελέσματα του #Gala7

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ένα ακόμα Gala του Operación Triunfo στην Ισπανία, συγκεκριμένα το 7ο κατά σειρά. Ο Famous που όπως σας είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, θεωρείται ένα από τα φαβορί του show, ήταν ο αγαπημένος παίχτης για αυτή την εβδομάδα ερμηνεύοντας το Nobody But You, τη φετινή συμμετοχή της Αυστρίας στο διαγωνισμό, ενώ η Noelia αποχώρησε από το σόου.

Tα αποτελέσματα

Η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά με το Don’t Stop Me Now των Queen ενώ guest κριτής για αυτή την εβδομάδα η συνθέτρια Brisa Fenoy. Υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση ήταν οι Marilia και η Noelia. Το κοινό οριακά με ποσοστό 50,2% αποφάσισε να κρατήσει στην ακαδημία την Marilia. Σίγουρα από τα highlights αυτού του Gala ήταν η ερμηνεία του Famous στο Nobody But You. Οι κριτές σχολίασαν εγκωμιαστικά την εμφάνιση του, ενώ του είπαν ότι θα ήταν ιδανικός για το διαγωνισμό της Eurovision.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κριτική επιτροπή τέθηκαν οι Marilia, Miki, Carlos Right και Julia. Ο Miki σώθηκε από τους συμμαθητές του, ενώ η Julia από τους καθηγητές της ακαδημίας. Έτσι, οι δύο νέοι υποψήφιοι για την επόμενη εβδομάδα είναι οι Carlos Right και Marilia.

Οι εμφανίσεις

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του 7ου Gala:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *