Ιταλία: Οι Jalisse δηλώνουν ότι θα ήταν ωραίο να επιστρέψουν στη σκηνή της Eurovision

Η Alessandra Drusian των Jalisse εντυπωσιάζει αυτή την περίοδο στο Tale e Quale Show, το αντίστοιχο με το δικό μας Your Face Sounds Familiar. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Voce, αναφέρθηκε στη νίκη του ποπ ντουέτου στο Sanremo 1997 και τις ευκαιρίες που τους έδωσε, η μετέπειτα συμμετοχή τους στη Eurovision της ίδιας χρονιάς, με το Fiumi Di Parole. Η σπουδαία Ιταλίδα καλλιτέχνιδα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη σκηνή του Teatro Ariston και από εκεί στη σκηνή της Eurovision, απ’ όπου ξεκίνησαν όλα!

Θα είναι η νικήτρια του Tale e Quale Show η Alessandra Drusian;

Μετά το show της RAI, Ora o mai più, όπου οι Jalisse κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, η Alessandra Drusian συμμετέχει χωρίς το έτερον της ήμισυ στη ζωή και στην τέχνη, στο δημοφιλές σόου μιμήσεων Tale e Quale Show. Την Παρασκευή μάλιστα ολοκληρώνεται η μετάδοση της εν λόγω εκπομπής με το μεγάλο τελικό. Όπως και στο Ora o mai più, η Alessandra πρωταγωνιστεί και στο Tale e Quale Show, με εμφανίσεις που πάντα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο τελευταίο επεισόδιο ήταν η νικήτρια, ενσαρκώνοντας την Antonella Ruggiero και ερμηνεύοντας την μεγάλη της επιτυχία Ti sento.

Κλείνουν το μάτι στο Sanremo και στη Eurovision οι Jalisse

Στο περιθώριο της νίκης της στο τελευταίο επεισόδιο του Tale e Quale Show, η Alessandra Drusian, μίλησε στο περιοδικό Voce.

Είναι μεγάλη τιμή να είναι μέρος αυτού του show. To Fiumi Di Parole ήταν σαν ένα εφαλτήριο για εμάς, για να μας γνωρίσει το ευρύ κοινό μέσω του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και άλλων μεγάλων ευκαιριών που πραγματικά μας έχουν κάνει να ταξιδέψουμε σε όλο κόσμο. Κατά μία έννοια είναι ένα εμπορικό σήμα για εμάς και θα ήταν ωραίο να επιστρέψουμε σε αυτή τη σκηνή για να επιβεβαιώσουμε ακόμη περισσότερο ποιοι είναι οι Jalisse. Στη ζωή ποτέ μην λες ποτέ, είχαμε υπομονή για 21 χρόνια και θα συνεχίσουμε να έχουμε…

Φυσικά για να δούμε ξανά τους αγαπημένους μας Jalisse στο διαγωνισμό της Eurovision, θα πρέπει να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ του Sanremo και να το κερδίσουν, κάτι και όχι τόσο εύκολο. Όπως όμως δήλωσε η Alessandra στη ζωή, ποτέ μην λες ποτέ!

Ας απολαύσουμε για μία ακόμα φορά το Fiumi Di Parole, το τραγούδι με το οποίο οι Jalisse κέρδισαν το Sanremo 1997 και την τέταρτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision την ίδια χρονιά:

Εμείς θα θέλαμε να δούμε ξανά τους Jalisse στο Διαγωνισμό της Eurovision, εσείς;

πηγή: Voce

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *