Κύπρος: Πλήρης επιβεβαίωση του EurovisionFun από τα κυπριακά ΜΜΕ

Μετην ΕΡΤ ακόμα να είναι ακέφαλη και όλες οι διαδικασίες για την επιλογή της συμμετοχής μας στη Eurovision 2019 να έχουν παγώσει, το ενδιαφέρον των Ελλήνων eurofans όχι αδίκως, είναι επικεντρωμένο στο ΡΙΚ και στις εξελίξεις γύρω από την επόμενη κυπριακή συμμετοχή. Το Showtime σήμερα, με εκτενές άρθρο του, επιβεβαιώνει όλα όσα σας γράψαμε και διαβάσατε πρώτα εδώ μέσα από το EurovisionFun!

Ο Alex Papaconstantinou φαβορί για τη Eurovision 2019

Το Showtime, ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα κυπριακά sites, όλα τα τελευταία χρόνια δεν έχει πέσει ποτέ έξω γύρω από το θέμα Eurovision. Οι πηγές του στο ΡΙΚ φαίνεται πως είναι ακριβείς και δοκιμασμένες στο χρόνο. Το σημερινό του άρθρο είναι το πρώτο που γράφει για τη Eurovision 2019 και την κυπριακή συμμετοχή στον επόμενο διαγωνισμό.

Όπως γράψαμε και εμείς, στο σχετικό μας άρθρο στις 3 Νοεμβρίου, το Showtime επιβεβαιώνει απόλυτα, όλα όσα και εμείς γράψαμε για τον Alex Papaconstantinou. Ότι δηλαδή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο συνθέτης του Fuego, αλλά και άλλων σημαντικών επιτυχιών στο διαγωνισμό, θα υπογράφει την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019. Μέχρι στιγμής όπως αναφέραμε και εμείς, η συνεργασία του ΡΙΚ με τον Alex δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού υπάρχουν συζητήσεις και με κάποιους άλλους καταξιωμένους συνθέτες του εξωτερικού, αλλά το φαβορί είναι ο Alex Papaconstantinou.

H Τάμτα πρώτος στόχος

Το άρθρο του Showtime επίσης επιβεβαιώνει και όσα γράψαμε για την Τάμτα στο σχετικό μας άρθρο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της κυπριακής αποστολής. Στο ρεπορτάζ του κυπριακού site, υποστηρίζεται ότι έχει γίνει η κρούση στην Τάμτα χωρίς όμως να έχει πει ακόμα το ναι, αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για αυτό και για τις οποίες πρώτα διαβάσατε στο EurovisionFun στις 29 Οκτωβρίου.

Με plan B το ΡΙΚ

Η ομάδα της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης με απόλυτο επαγγελματισμό, προχωρά στις προετοιμασίες της για την Eurovision 2019, χτίζοντας εμπιστοσύνη και παράδοση πλέον. Όπως και για το φετινό διαγωνισμό, όπου το ΡΙΚ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Έλενα Παπαρίζου, που όμως δεν ευοδώθηκαν με επιτυχία, με αποτέλεσμα το Fuego να καταλήξει στην Ελένη Φουρέιρα, το ίδιο πράττει και τώρα. Το Showtime αναφέρει ότι στην περίπτωση που η Τάμτα δεν αποδεχθεί την τιμητική πρόταση να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τελ Αβίβ, τότε υπάρχει και σχέδιο Β. Φυσικά, μέσα από το EurovisionFun διαβάσατε στις 7 Νοεμβρίου, για τον Βαγγέλη Κακουριώτη που είναι σαν μία πολύ καλή εφεδρεία στο μυαλό των ανθρώπων του ΡΙΚ.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να διαβάζετε έγκαιρα και έγκυρα, όλα όσα αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *