Κύπρος: Ποιος άλλος καλλιτέχνης πλην της Τάμτας, βρίσκεται στο στόχαστρο για τη Eurovision 2019;

Μετά την είδηση που αποκάλυψε ο Alpha Κύπρου για το ενδιαφέρον του ΡΙΚ για την Τάμτα, σήμερα σας αποκαλύπτουμε ποιος άλλος καλλιτέχνης βρίσκεται στο στόχαστρο της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, προκειμένου να εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στη Eurovision 2019.

Για τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, προκειμένου η Τάμτα να πει το μεγάλο ναι και να ταξιδέψει τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ, σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο. Το ΡΙΚ όμως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, ότι με οργάνωση, σχέδιο και πλάνο καταφέρνει όχι απλά να προκρίνεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον τελικό, αλλά να φθάνει μια ανάσα από τη νίκη και να παρουσιάζει μια συμμετοχή, για την οποία μιλά ακόμα ολόκληρη η Ευρώπη.

Με τον ίδιο επαγγελματισμό λοιπόν που το ΡΙΚ αντιμετώπισε την συμμετοχή του στον προηγούμενο διαγωνισμό, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ήδη τη συμμετοχή του και στον επόμενο. Για το σκοπό αυτό μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες, άνθρωποι του ΡΙΚ συναντήθηκαν με στελέχη δισκογραφικών εταιρειών, εδώ στην Ελλάδα, βολιδοσκοπώντας την πιθανή συμμετοχή καλλιτεχνών που έχουν στο ενεργητικό τους.

Πέρα λοιπόν από την Τάμτα που και ως όνομα φαντάζει πρώτη επιλογή, το ΡΙΚ βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη εκπροσώπηση και από άλλους καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ένα από τα μεγαλύτερα pop είδωλα της νέας γενιάς.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι 22 χρονών, μένει ακόμα με τους γονείς του και έχει ένα από τα πιο φανατικά φαν κλαμπ καλλιτεχνών, τους VKators. Κάθε του δημοσίευση στο Instagram μαζεύει χιλιάδες likes, ενώ οι εμφανίσεις τους είναι πάντα ασφυχτικά γεμάτες.

Ξεκίνησε την πορεία του με τους Boys and Noise, αλλά  πλέον κάνει σόλο καριέρα. Πρόσφατα συμμετείχε στο show χορού, Dancing With The Stars, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Πέρα από ερμηνευτής, είναι και συνθέτης αφού γράφει και τα δικά του τραγούδια.

Φυσικά, τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο, αν και το ΡΙΚ επιθυμεί σύντομα να κλείσει τον καλλιτέχνη, που θα σηκώσει το βάρος του να διαδεχθεί την Ελένη Φουρέιρα στο διαγωνισμό και να προχωρήσει με την προετοιμασία της σκηνικής εμφάνισης και της παραγωγής, τομείς που φέτος πραγματικά μεγαλούργησε.

Εσείς θα θέλατε να δείτε το Βαγγέλη Κακουριώτη να εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision 2019;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *