Κύπρος: Το ΡΙΚ ζήτησε ραντεβού από την Τάμτα για να ακούσει τραγούδια για τη Eurovision

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ και του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, το ΡΙΚ ζήτησε ραντεβού από την Τάμτα προκειμένου να ακούσει τα τραγούδια που έχει στη διάθεση του για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Τις επόμενες ημέρες ΡΙΚ και Τάμτα θα πραγματοποιήσουν το κρίσιμο ραντεβού από το οποίο θα εξαρτηθεί αν η Τάμτα θα σηκώσει την κυπριακή σημαία στο Τελ Αβίβ. Ήδη στα χέρια του έχει κάποια δυνατά τραγούδια, όπως αποκαλύφθηκε τις προηγούμενες ημέρες, τα οποία θα προτείνουν στην Τάμτα. Μάλιστα όπως είπε σχολιάζοντας την είδηση, η ίδια του αποκάλυψε ότι αν της αρέσει κάποιο από τα προτεινόμενα τραγούδια, είναι έτοιμοι να ταξιδέψει το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Tamta Eurovision RIK

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο τις επόμενες ημέρες φθάνει στην Κύπρο ο Alex Papakonstantinou, με τον Christer Bjorkman προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες με το ΡΙΚ, αλλά και να οργανώσουν τα επόμενα τους βήματα. Βλέπετε το ΡΙΚ προχωρά πολύ συντεταγμένα και αυτή τη χρονιά.

Ποιος άλλος συνθέτης υπέβαλε τραγούδι στο ΡΙΚ;

Η Linnea Deb Σουηδή τραγουδίστρια, συνθέτρια και μουσική παραγωγός έχει επίσης υποβάλει την πρόταση της στο ΡΙΚ, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Η Linnea Deb έχει συνυπογράψει δεκάδες τραγούδια στο Melodifestivalen, αλλά και άλλους εθνικούς τελικούς. Μεταξύ αυτών το Heroes του  Måns Zelmerlöw και το Monsters της Saara Aalto, που κέρδισαν σε Σουηδία και Φινλανδία αντίστοιχα και έφθασαν στο διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά την φετινή όμως επιτυχία του Fuego και της άψογης συνεργασίας που είχε το ΡΙΚ με τον Alex Papaconstantinou, το πιθανότερο όπως σας είχαμε αναφέρει και εμείς, είναι η Κύπρος να εκπροσωπηθεί και πάλι από δική του σύνθεση. Φυσικά, εφόσον η Τάμτα πει ναι στην πρόταση του ΡΙΚ, τότε θα έχει και αυτή λόγο σε ποιο τραγούδι θα επιλεγεί τελικά. Η προηγούμενη όμως συνεργασία της με τον Alex P. σίγουρα θα παίξει ρόλο στο να συνηγορήσει και αυτή στο προτεινόμενο από τον Ελληνοσουηδό, τραγούδι.

Υπάρχει Plan B

Η κυπριακή δημόσια τηλεόραση τα έχει σκεφθεί όλα και στην περίπτωση που η Τάμτα δεν αποδεχθεί την πρόταση της να εκπροσωπήσει τη μεγαλόνησο στο διαγωνισμό, τότε ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα είναι είναι ο δεύτερος καλλιτέχνης στον οποίο θα κάνουν κρούση. Πάντως, οι αντιρρήσεις τόσο της Τάμτας, όσο και της δισκογραφικής της εταιρείας έχουν περιοριστεί. Όλα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού των επόμενων ημερών και αν κάποιο από τα τραγούδια που θα προτείνει το ΡΙΚ, πείσουν την δημοφιλή τραγουδίστρια να συμμετάσχει στη Eurovision 2019 με τα κυπριακά χρώματα.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *