Λετονία: Ακούστε τα 33 υποψήφια τραγούδια του Supernova 2019

Η  Junior Eurovision 2018 μπορεί να έληξε με τη νίκη της Πολωνίας, αλλά η περίοδος της Eurovision έχει ξεκινήσει δυναμικά, με όλο και περισσότερες πληροφορίες να έρχονται στο προσκήνιο για τους εθνικούς τελικούς και τις αποφάσεις κάθε χώρας.

Μία από τις χώρες που έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εύρεση εκπροσώπου στο Τελ Αβίβ είναι η Λετονία. Σήμερα το πρωί η δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας, LTV, έφερε στη δημοσιότητα, όχι μόνο τους καλλιτέχνες, αλλά και ολόκληρα τα 33 τραγούδια που διαγωνίστηκαν στις οντισιόν του Supernova 2019. Τα κομμάτια επιλέχθηκαν μεταξύ 83 συνολικά υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν.

Οι καλλιτέχνες εμφανίστηκαν ζωντανά μπροστά στην επαγγελματική κριτική επιτροπή, σε μια ειδική οντισιόν, η οποία είναι διαθέσιμη και στο YouTube. Στις 5 Δεκεμβρίου θα ενημερωθούμε ποιοι 16 από αυτούς θα προκριθούν στους Ημιτελικούς του Supernova.

Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα βλέπουμε αυτό του Markus Riva (Supernova 2015 & 2018), της Samanta Tīna (Supernova 2012, 2013, 2014 & 2016) και του Edgars Kreilis (Supernova 2018), ενώ η Aminata (Eurovision 2015 – 6η θέση) επιστρέφει ως συνθέτης του τραγουδιού του Alekss Silvers.

Στη παρακάτω playlist μπορείτε να ακούσετε και τα 33 τραγούδια του Supernova 2019.

Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια για το ποιος καλλιτέχνης σας άρεσε περισσότερο για να κρατήσει τη λετονική σημαία τον Μάιο στο Ισραήλ.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *