Νικήτρια η Alessandra Drusian των Jalisse στο τελευταίο επεισόδιο του Tale e Quale Show

Μιαεβδομάδα πριν τον τελικό του Tale e Quale Show στην Ιταλία, η Alesandra Drussian των Jalisse, επιτέλους κέρδισε! Παρά το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού βρίσκεται μεταξύ των τριών πρώτων θέσεων της συνολικής βαθμολογίας, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη.

Tale e Quale Show

Ερμηνεύοντας το τραγούδι της Antonella Ruggiero, Ti sento, η Alessandra Drusian με 67 βαθμούς πήρε τη χθεσινή νίκη, στην ιταλική έκδοση του Your Face Sounds Familiar. Το show μιμήσεων ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή με τον μεγάλο τελικό. Η Alessadra έχει μία μεγάλη πρόκληση και για την επόμενη εμφάνιση της, αφού θα προσπαθήσει να ενσαρκώσει την σπουδαία Ιταλίδα καλλιτέχνιδα, Fiorella Mannoia, που εκτός των άλλων το 2017 ήταν δεύτερη στο Φεστιβάλ του Sanremo, πίσω από τον Francesco Gabbani.

Όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, η Alessandra των Jalisse κατάφερε να κάνει όλη την Ιταλία να μιλά και πάλι για τη φωνή της, μετά τις μοναδικές της εμφανίσεις. Αξέχαστη σίγουρα έχει μείνει η ερμηνεία της στο My Heart Will Go On της Celine Dion.

Οι Jalisse το 1997 μετά τη νίκη τους στο Sanremo, εκπροσώπησαν την Ιταλία και στο διαγωνισμό της Eurovision, με το Fiumi Di Parole. Το τραγούδι κατέλαβε την τέταρτη θέση. Μετά από εκείνη τη χρονιά η Ιταλία αποχώρησε για 13 ολόκληρα χρόνια από το διαγωνισμό.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω απόσπασμα από την χθεσινή της εμφάνιση ως Antonella Ruggiero:

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην Alessandra Drusian καλή επιτυχία στον μεγάλο τελικό του Tale e Quale Show, την επόμενη Παρασκευή. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *