Ξεκινά η ψηφοφορία για το #ESC250 του ESCRadio

Παράδοση πλέον έχει γίνει το #ESC250 του ESCRadio. Κάθε χρόνο την παραμονή της πρωτοχρονιάς το ESCRadio σε αντίστροφη μέτρηση μεταδίδει το top250 των ακροατών του, έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία. Η ψηφοφορία για το #ESC250 του 2018 ξεκινά αύριο!

Αυτή θα είναι η δέκατη χρονιά που λαμβάνει χώρα το περίφημο #ESC250, που την παραμονή της πρωτοχρονιάς καταφέρνει και γίνεται trend στο Twitter. H ψηφοφορία ξεκινά τη Δευτέρα στις 16.00 ώρα Ελλάδας και είναι ανοιχτή στον καθ΄ ένα για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μέσα από το Songfestival.be θα υπάρχει το link της ψηφοφορίας και οδηγίες. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ψηφίσει, στέλνοντας την αγαπημένη του δεκάδα όλων των εποχών από τα τραγούδια της Eurovision, με τον κλασσικό τρόπο 1-8, 10 και 12.

Ελλάδα και Κύπρος χρειάζονται την στήριξη μας

Καλό θα είναι να δώσουμε δυναμικό παρόν στην ψηφοφορία φέτος, αφού στο #ESC250 για το 2017 μόνο επτά ελληνικές και δύο κυπριακές συμμετοχές ψηφίστηκαν στα 250 καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού από τους ακροατές του ESCRadio για το 2017. Την υψηλότερη θέση φυσικά κατέλαβε το My Number One της Έλενας Παπαρίζου που έφτασε στην 20η θέση, ενώ για την Κύπρο το La la love της Ήβης Αδάμου βρέθηκε στην 54η θέση.

Άλλες ελληνικές συμμετοχές που τα κατάφεραν ήταν το Die For You των Antique (56ο), το My Secret Combination της Καλομοίρας (83ο), το Everything της Άννας Βίσση (123ο), το Watch My Danceτου Λούκα Γιώρκα (127ο), το Alcohol is Free των Koza Mostra (190ο) και το This Is Love της Demy(240o). Από κυπριακής πλευράς πλην της Ήβης, μόνο οι Minus One τα κατάφεραν με το Alter Egoστην 243η θέση.

Οι νικητές του #ESC250 για το 2017

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά πέρσι η Loreen και το Euphoria βρέθηκε στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας. Δεύτερος ήταν ο Salvador Sobral με το  Amor Pelos Dois και στην τρίτη θέση το 1944 της JamalaΤη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Il Volo με το κλασσικό πλέον Grande Amore, η Blanche με το City Lights από το Βέλγιο, η μοναδική νικήτρια της Τουρκίας Sertab Erener με το Every Way That I Can, ο Måns Zelmerlöw φυσικά με το Heroes, η Pastora Soler με την εκπληκτική της μπαλάντα Quédate Conmigo, το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού το 2017, Francesco Gabbani με το Occidentali’s Karma και ο Loic Notter με το Rhythme Inside.

Θα μπορέσει η Loreen να μείνει στην πρώτη θέση για μία ακόμα φορά; Πόσες ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές θα δούμε στο #ESC250 αυτής της χρονιάς;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *