Ολλανδία: Με έναν διάσημο dj στη Eurovision 2019;

Μετά την επιστροφή του Waylon στη σκηνή της Eurovision τον προηγούμενο Μάιο, οι Ολλανδοί φαίνεται πως έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Μέχρι στιγμής  τηρείται  “σιγή ιχθύος” από το AVROTROS για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν. Η εμφάνιση, όμως, του Jan Smit ( τραγουδιστής και παρουσιαστής του διαγωνισμού για το Ολλανδικό κρατικό κανάλι) σε talk show τις προηγούμενες  μέρες ήρθε να δώσει ορισμένες πληροφορίες για την εξέλιξη των διαδικασιών αναφορικά με την Ολλανδική συμμετοχή.

Αρχικά ξεκαθάρισε στο RTL Late Night πως ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας δεν έχει καταλήξει στο πρόσωπο το οποίο θα τον εκπροσωπήσει στο Τελ Αβίβ σε 6 μήνες από τώρα. Ρωτήθηκε αν ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει τη τύχη του στον διαγωνισμό απαντώντας πως υπάρχουν πιο κατάλληλοι καλλιτέχνες από εκείνον για να το κάνουν αυτό.

Ένας DJ στη Eurovision για την Ολλανδία;

Παράλληλα, μοιράστηκε και την επιθυμία του για να εκπροσωπήσει τη χώρα ένας διάσημος και καταξιωμένος στο χώρο DJ. Εξήγησε τη σκέψη του αναφέροντας τα εξής:

Υπάρχουν πολλοί υποσχόμενοι καλλιτέχνες που θα μπορούσαν απλά να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να πάνε στη Eurovision. Εδώ στην Ολλανδία έχουμε πολλούς καλούς DJ’s, τόσο καλούς που είναι γνωστοί στα πέρατα του κόσμου. Από τη στιγμή που θα βγάλουν ένα single, αυτό θα παίξει παντού. Αν ποτέ στείλουμε κάποιον από αυτούς, θα αποκτήσουμε “προβάδισμα” απέναντι στους άλλους. Πρέπει να το δοκιμάσουμε μια φορά.

Η Ολλανδία στην Eurovision

Η χώρα έχει λάβει μέρος 59 φορές. Έκανε το ντεμπούτο της στην πρώτη διοργάνωση το 1956 και έχει καταφέρει να κερδίσει 4 φορές το 1957, το 1959, το 1969 και το 1975.  Πέρυσι ο Waylon έφερε την Ολλανδία στον μεγάλο τελικό όπου και περιορίστηκε στην 18η θέση με 121 βαθμούς.

Εσείς τι ακούσματα θα προτιμούσατε να ακούσετε από την Ολλανδία φέτος; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεότερα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *