Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Aids: Ποια eurostar κυκλοφόρησε τραγούδι κατά του ιού HIV;

Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Aids: Ποια είναι η αγαπημένη eurostar που αποφάσισε να κυκλοφορήσει τραγούδι αφιερωμένο στην παγκόσμια προσπάθεια εξάλειψης του ιού HIV;

Αυτή λοιπόν δεν είναι άλλη από την Demy. Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας που εκπροσώπησε την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision το 2017, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 το “Ρόδινο Όνειρο”. Ειδικότερα πρόκειται για μια πανέμορφη μπαλάντα που εξελίχθηκε σε μια από τις πιο γνωστές μπαλάντες που έχει κυκλοφορήσει η Demy.

To Ρόδινο Όνειρο, που αποτέλεσε τον προάγγελο του ομώνυμου άλμπουμ της, συνοδεύτηκε από ένα πολύ γλυκό και ξεχωριστό βίντεο κλιπ, το οποίο ήταν μια πρωτοβουλία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Sherif Francis, που το σκηνοθέτησε, συνεργάστηκε με το ΚΕΕΛΠΝΟ για την καμπάνια Getting2Zero, που είχε ως στόχο την εξάλειψη του Aids και τον μηδενισμό των νέων μολύνσεων.

Η Demy είχε δηλώσει για την συνεργασία τους:

Είναι τιμή μου να είμαι η πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και που αυτός ο οργανισμός με την τόσο μεγάλη δράση μου εμπιστεύεται την επίσημη φωνή για την καμπάνια Getting2Zero και τα μηνύματα ζωής που αφορούν την ενημέρωση και πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV/AIDS. Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, στόχος η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση των μολύνσεων, η μείωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους στον HIV, η εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος οροθετικών ατόμων.

Πια, υπάρχει η γνώση, υπάρχει η ευαισθητοποίηση και τα μέσα έγκαιρης διάγνωσης και κυρίως πρόληψης, ας βοηθήσουμε να μειωθούν οι νέες λοιμώξεις από τον ιό. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ AIDS. Γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς ΔΕΝ μεταδίδεται. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Μάθετε περισσότερα στο http://getting2zero.gr για το τι μπορείτε να κάνετε! Είναι αλήθεια πολύ απλό να γινεις εθελοντής και να βοηθήσεις! Please SHARE! (Οι υπέροχοι άνθρωποι της φωτογραφίας μας βοήθησαν να φτιάξουμε ένα βιντεοκλίπ με δυνατές στιγμές συγκίνησης, που θα αγκαλιάσει το ¨Ρόδινο όνειρο¨ άλλα και έναν πολύ σημαντικό σκοπό)”

View this post on Instagram

Ειναι τιμή μου να ειμαι η πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατα του AIDS και που αυτός ο οργανισμος με την τόσο μεγάλη δράση μου εμπιστεύεται την επίσημη φωνή για την καμπάνια Getting2Zero και τα μηνύματα ζωής που αφορούν την ενημέρωση και πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV/AIDS. Με αφορμή την 1η Δεκεμβριου, στόχος η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση των μολύνσεων, η μειωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους στον HIV, η εξάλειψη των δικακρίσεων σε βάρος οροθετικών ατόμων. Πια, υπάρχει η γνώση, υπαρχει η ευαισθητοποίηση και τα μέσα έγκαιρης διάγνωσης και κυρίως πρόληψης, ας βοηθήσουμε να μειωθούν οι νέες λοιμώξεις απο τον ιό. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ AIDS. Γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς ΔΕΝ μεταδίδεται. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Μάθετε περισσότερα στο http://getting2zero.gr για το τί μπορείτε να κάνετε! Είναι αλήθεια πολύ απλό να γινεις εθελοντής και να βοηθήσεις! Please SHARE! (Οι υπέροχοι άνθρωποι της φωτογραφίας μας βοήθησαν να φτιάξουμε ενα βιντεοκλιπ με δυνατες στιγμες συγκινησης, που θα αγκαλιάσει το ¨Ρόδινο όνειρο¨ αλλα και έναν πολυ σημαντικό σκοπό)

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on

Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Aids: Ποια eurostar κυκλοφόρησε τραγούδι κατά του ιού HIV;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *