Πολωνία: Ακούστε τη συμμετοχή της για τη Junior Eurovision 2018

Δημοσιεύθηκε και το τραγούδι της Πολωνίας για τη Junior Eurovision 2018! Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, TVP, κυκλοφόρησε σήμερα το τραγούδι με το οποίο η Roksana Węgiel θα την εκπροσωπήσει στο Μινσκ στις 25 του ερχόμενου μήνα.

Anyone I want to be”, λοιπόν, θα μας τραγουδήσει η 13χρονη Roksana στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.  Την χορογραφία του τραγουδιού θα επιμεληθεί ο Tomasz Baranski, ενώ στη σκηνή της Jesc η Roksana θα πλαισιώνεται από πέντε χορευτές, τους Ada Gutkowska, Tosia Zając, Maja Śmidowic, Aleksandra Osińska και Matylda Kucharska.

Η μικρή Πολωνέζα, γεννημένη το 2005, αρχίζει ήδη να χτίζει το όνομα της στη χώρα. Αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο The Voice Kids Poland, ενώ αίσθηση έκανε το παρθενικό της single Zatrzymać Chwilę, το οποίο ηχογράφησε μαζί με την Edyta Górniak!

Η Πολωνία στη Junior Eurovision

Τα άσχημα αποτελέσματα στις δύο πρώτες προσπάθειες της, το 2003 και το 2004, ανάγκασαν το κρατικό κανάλι να αποσυρθεί. Ύστερα από μια μακρά περίοδο “αδιαφορίας”, η Πολωνία θα επιστρέψει το 2016 και πέρυσι η Alicja Rega θα φέρει την καλύτερη θέση στη χώρα μέχρι στιγμής, τερματίζοντας 8η.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η Roksana θα καταφέρει να φέρει στην χώρα της ένα καλό αποτέλεσμα αυτή τη χρονιά.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *