Ρωσία: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019

Όχιότι υπήρχαν ιδιαίτερες αμφιβολίες, αλλά πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας, VGTRK (RTR),  επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019. Μετά και την επιβεβαίωση της Ρωσίας, μόνο ο Άγιος Μαρίνος και η Μολδαβία δεν έχουν επιβεβαιώσει τις συμμετοχές τους, από τις χώρες που έλαβαν μέρος στο φετινό διαγωνισμό

Το 2019 οι ανακοινώσεις για την συμμετοχή στο Τελ Αβίβ

Σύμφωνα με τη δήλωση  στο ESCKAZ, η ρωσική δημόσια ραδιοτηλεόραση θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό της Eurovision τη νέα χρονιά.

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Σύντομα θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για τα προγράμματα της νέας τηλεοπτικής χρονιάς και φυσικά για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Άγνωστο παραμένει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσει η Ρωσία για την επιλογή της συμμετοχής της, αν και το πιο πιθανό είναι να προβεί σε απευθείας ανάθεση για μία ακόμα χρονιά.

Με τη Dream Team στη Eurovision 2019;

Ο Philipp Kirkorov που ήταν ένας εκ των συνθετών των δύο τελευταίων συμμετοχών της RTR στο διαγωνισμό, μαζί φυσικά με τον δικό μας Δημήτρη Κοντόπουλο (2014 και 2016), σε ανάρτηση του στο Instagram, μαζί με τον Έλληνα συνθέτη και τον Ηλία Κοκοτό, ανέφερε πως η Dream Team ξεκινά την περιπέτεια της για τον Μάιο. Πολλοί τότε προείκαζαν ότι σύσσωμη η Dream Team θα δηλώσει το παρών και στην επόμενη Eurovision, αυτή τη φορά με τη Ρωσία.

Ακολούθησε στις αρχές του προηγούμενου μήνα ένα ταξίδι του Δημήτρη Κοντόπουλου στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια του οποίου μάλιστα τον είδαμε, μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα να βρίσκεται μέσα σε studio ηχογραφήσεων. Φυσικά, όπως και εμείς είχαμε γράψει τότε, το ταξίδι αυτό θα μπορούσε να είναι για οποιονδήποτε λόγο, είτε για τη Eurovision, είτε όχι. Εξάλλου, ο Δημήτρης Κοντόπουλος συνεργάζεται με πολλούς Ρώσους καλλιτέχνες και για αυτό βρίσκεται συχνά εκεί. Θα μπορούσε όμως να είναι και για το διαγωνισμό, για την ηχογράφηση κάποιων demo, με πιθανούς υποψηφίους.

Kontopoulos Kokotos

Το κοινό Eurovision παρελθόν του Philipp Kirkorov με τον Δημήτρη Κοντόπουλο

Ο Philipp Kirkorov και ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχουν συνεργασθεί σε έξι προηγούμενες περιπτώσεις. Ξεκίνησαν το 2007 με την Λευκορωσία και το Work Your Magic. Την επόμενη χρονιά έφθασαν μια ανάσα από τη νίκη, με το Shady Lady της Ουκρανίας. Το 2013 επίσης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, με το Αζερμπαιτζάν αυτή τη φορά και το Hold Me. Το 2014 εκπροσωπούν για πρώτη φορά τη Ρωσία με το Shine. Το 2016 θα κερδίσουν την τηλεψηφοφορία και την τρίτη θέση γενικά, πάλι με τη Ρωσία και το You’re The Only One. Φέτος, εκπροσώπησαν τη Μολδαβία με το My Lucky Day. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κοινές τους συμμετοχές βρέθηκαν στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας.

Μένει λοιπόν να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης, για την επιβεβαίωση ή μη της συνεργασίας, για μία ακόμα φορά του Philipp Kirkorov με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Ηλία Κοκοτό.

Θα είναι η έβδομη φορά η τυχερή τους;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *